kurusaray Üye Katılım 14 Tem 2008 Mesajlar 198 Puanları 1 Yaş 40 28 Haz 2022 #1 Arkadaşlar çizdiğim bir baskı şemada İRF9540N mosfetin ayaklarını yanlış bağlamışım. Benim bağlantı uçları soldan G S D şeklinde olmuş. Bu kılıfta mosfet var mı bilgi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
Arkadaşlar çizdiğim bir baskı şemada İRF9540N mosfetin ayaklarını yanlış bağlamışım. Benim bağlantı uçları soldan G S D şeklinde olmuş. Bu kılıfta mosfet var mı bilgi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
axelfoly Üye Katılım 29 Nis 2008 Mesajlar 155 Puanları 6 29 Haz 2022 #2 bağlantı yollarını değiştirebilirsin
Bunalmis Profesyonel Üye Katılım 4 Şub 2007 Mesajlar 1,075 Puanları 281 29 Haz 2022 #3 kurusaray' Alıntı: Arkadaşlar çizdiğim bir baskı şemada İRF9540N mosfetin ayaklarını yanlış bağlamışım. Benim bağlantı uçları soldan G S D şeklinde olmuş. Bu kılıfta mosfet var mı bilgi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Malesef.
kurusaray' Alıntı: Arkadaşlar çizdiğim bir baskı şemada İRF9540N mosfetin ayaklarını yanlış bağlamışım. Benim bağlantı uçları soldan G S D şeklinde olmuş. Bu kılıfta mosfet var mı bilgi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Malesef.
Konu Sah kurusaray Üye Katılım 14 Tem 2008 Mesajlar 198 Puanları 1 Yaş 40 29 Haz 2022 #4 axelfoly' Alıntı: bağlantı yollarını değiştirebilirsin Genişletmek için tıkla ... Adetli olduğu için kılıfında bı ürün bulabilirsem iyi olacak
axelfoly' Alıntı: bağlantı yollarını değiştirebilirsin Genişletmek için tıkla ... Adetli olduğu için kılıfında bı ürün bulabilirsem iyi olacak