Motor baglantısı nasıl olmalı ?

Aklıma takıldı, bu motorun sargıları DC V- ile besleniyor ise ben buna AC V~ verirsem nasıl bir sonuç alırım acaba, iş çalışma esnasında çekilen akımı takip etmekse etiket değeri 8 Amper üstüne çıkmasın tamam deriz, benim derdim bilmeden motoru gerilim farkından yakmak.
NOT: Alt resimdeki Alarko HCP 6-13 modelini bilen arkadaşlar varsa tecrübe ettiğim bir olayı anlatayım pompamızın otomatik kademe kartı yandı ve ben KARTSIZ 3. Devrede sabit çalıştırdım öylece devam etti YANİ DEMEM O Kİ onunda elektronik kartı vardı sıkıntı olmadı.

cb2672141b19e21a2868529264f21648.jpg
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Gelelim netice'ye 7,400 ₺ değerindeki pompa sonuç alınamadığından demirbaş olarak köşeye bırakıldı, üstelik iki adet toplamda 14,800 ₺ yani demek istediğim bilmediğimizden yada bilemediğimizden olsa gerek, akıllı pompa vaadiyle çaresiz bırakılıyoruz.
 
Dostum akıllı derken özelliğinde ne var ki çaresiz kaldını yazmışsın.Altı üstü sürücülü motor ya normal sürücülerde akıllı ondan bağlayın yada bağlattırın .7400TL değil fiyatıda 1500 e ikisini çalıştırabiıirsin
 
1500 ₺'ye nasıl bir sürücü ile çalıştırıyorum bir isim model verebilirsen minnettar kalırım en azından aldığımız sürücü muhtemelen tek parça halinde ve garantili olacaktır, biz açıkçası ekranda görünen kartı firmadan alabiliyoruz iki pompa için toplam bedel 2500 ₺ fakat garantisi yok, aldım diyelim 3 gün sonra bi noktada hata verdi işin yok müşteriyle yüzgöz ol, bu yüzden çaresizim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,882
Mesajlar
921,286
Kullanıcılar
451,017
Son üye
Ozerbil

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst