Motor bakımı

Katılım
27 May 2023
Mesajlar
73
Puanları
1
Yaş
24
Merhabalar, benim abb marka 450 kw 500 kw ve ayrıyetten 200 kw bir motorum var. Bu motorlara bir yağlama periyodu oluşturmak istedim fakat inanın hiçbir kaynağa erişemedim. Bu konu hakkında nerelerden destek alırım ya da yıllık periyodik Bakım için öneriniz var mıdır ? değerli bilginize danışmak istiyorum.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
motor etiketinde ön ve arka rulmanın numaraları yazar, aynı zamanda datasheeti vardır. Bu rulmanların çalıma saatleri vardır, örneğin:40000 saat . hiçbir okuyacağın veri yoksa zaman saati koyup periyodik kontrole dahil edebilirsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…