Önce, bir anlaşalım. Siz, 85 deviri nerde görmek istiyorsunuz. Motor milindemi, taştadamı. KOntrıksıyonuz, aktarma ölçü hesaplarınız nedir. Motor milinde 85 deviri, redüktör kullanmadan göremezsın, göremezsin derken, belki belki 900 devir motor kullanırsan belki.
Mumkunse, motor, motor üzerınde kasnak, karşı tarafdakı kasnak çaplarını çizerek belirtirsen daha iyi anlaşırız ..
Mumkunse, motor, motor üzerınde kasnak, karşı tarafdakı kasnak çaplarını çizerek belirtirsen daha iyi anlaşırız ..
Motor devrıne göre yazılım yoktur. Standart bir çok fonksıyonu içinde barındıran sürücüler mevcuttur, aldıgınız sürücüye derdinizi anlatabildinimi o sizin için kahve bile pişirir..Bendeki çalışma çok profesyonel değil daha çok hobi amaçlı ,ama yine de mesai harcanması gereken ,emek isteyen bir çalışma maliyeti düşük tutarak birşeylere ulaşmaya çalışıyorum,redüktörlü düzenekteki sıkıntı şu ki motora startı verip bileme devriniz uygun olmaz ise o redüktör çöp oluyor o yüzden kırk kere ölçüp bir kere biçme yolunu denemeye çalışıyorum,ama sizin öneriniz olan motor devrine göre bir yazılım yapanı (sürücü için) bana daha mantıklı geliyor,teşekkür ederim
Son düzenleme: