Motor sürücülerinde kalite neyi değiştirir?

xcraft

Üye
Katılım
16 Ara 2009
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
41
Yaptığım tez için iki adet dc motora eş zamanlı kontrol etmem gerekiyor. Tez hocam bunu kendi öğrencilerinin yaptığı hazırlanmış devrelerle halledebileceğimizi söyledi fakat ben biraz araştırmalarım sonucunda profesyonel firmaların sırf dc motor kontrolü için yapılmış kartları olduğunu gördüm. Merak ettiğim şey acaba böyle profesyonel bir kartı almamın ne gibi artıları olur. Yapacağım tez çalışmasında motorlara çok hızlı şekilde veri göndermem gerekli. Microcontroller daki motora feedback hızım tahmini olarak 0.05 sn olacak o yüzden böyle önemli bir görevi üstlenecek sürücünün kaliteli olması gerektiğini düşünüyorum. Sizlerin fikirleri nasıl acaba?

Teşekkürler
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.

Forum istatistikleri

Konular
129,306
Mesajlar
925,141
Kullanıcılar
451,747
Son üye
İlhan83ist
Geri
Üst