Bu motor servo roserver kullanılmış konum için bu motoru AC asenkron motor gibi çeviremezsin.Senin motorunun kablo bağlantıları bile soketli kontrol ünitesi varya orada motoru sağa ve sola çeviren komut olmalı eğer sizde yoksa makinenin satıcısını veya teknik servisini ara bul!Hangi bağlantıyı yaparsan yap bu motor sürücüden ayar yapmadan ters dönmez veya PLC den anlayan birini bulacaksın makineye bilgisayarla bağlanıp kontrol ünitesinden servo sürücünün ayarlarını değiştirip sağ ve sol a dönmesini sağlayacakhocam ilgili kısmını (5 sayfanın ) tamamını atıyorum.
2 gündür sürekli frequency converter fault veriyor. motoru ters çevirecez diye arızaya soktuk makinayı
Değiştirdiğin kablo ları düzelt aksi takdirde çalıştıramazsınhocam ilgili kısmını (5 sayfanın ) tamamını atıyorum.
2 gündür sürekli frequency converter fault veriyor. motoru ters çevirecez diye arızaya soktuk makinayı
abi motor normal dönünce bağlantıyı baştaki haline geri çevirdim. yine de oluyor.Değiştirdiğin kablo ları düzelt aksi takdirde çalıştıramazsın