jonhboris Üye Katılım 27 Haz 2009 Mesajlar 54 Puanları 1 3 May 2010 #11 mkrafonun xp de; donatılar>eğelence>ses kaydedicisi seven veya vistada; ses kaydedici yazarak.. kaydediciyi çalıştır dene mikrafonun çalışıyormu ona bak.. çalışıyorsa.. bazı ses kartlarında taktığın jakı bilgisayara bu jack; mikrafon mu ses girişi mi ses çıkışı mı diye tanıtmak durumunda kalıyorsun ona da dikkat et.. sorunun çözüleceği kanaatindeyim
mkrafonun xp de; donatılar>eğelence>ses kaydedicisi seven veya vistada; ses kaydedici yazarak.. kaydediciyi çalıştır dene mikrafonun çalışıyormu ona bak.. çalışıyorsa.. bazı ses kartlarında taktığın jakı bilgisayara bu jack; mikrafon mu ses girişi mi ses çıkışı mı diye tanıtmak durumunda kalıyorsun ona da dikkat et.. sorunun çözüleceği kanaatindeyim
greenyucel Üye Katılım 2 Şub 2009 Mesajlar 757 Puanları 31 3 May 2010 #12 msn microfonu windows 7 de çalışmıyor benimde başıma geldi. Xp ye dönüş yaptım. Kim ne derse desin Xp nin üzerine tanımam. Desteklemeyen program donanım yok. Son düzenleme: 3 May 2010
msn microfonu windows 7 de çalışmıyor benimde başıma geldi. Xp ye dönüş yaptım. Kim ne derse desin Xp nin üzerine tanımam. Desteklemeyen program donanım yok.
musercan Üye Katılım 16 Eki 2006 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 40 27 Haz 2010 #13 Ses ve görüntü kurulumunu önce işletim sistemindeki eski sürüm messengerde kur. Sonra yeni sürümünde kurarsan işin olur.
Ses ve görüntü kurulumunu önce işletim sistemindeki eski sürüm messengerde kur. Sonra yeni sürümünde kurarsan işin olur.
burak6000 Üye Katılım 17 Nis 2010 Mesajlar 195 Puanları 1 27 Haz 2010 #14 bence en yeni sürümünü windowslive sitesinden indir öyle bir denemelisin
emodiyator Profesyonel Üye Katılım 13 Kas 2008 Mesajlar 2,983 Puanları 1,640 Konum BİTLİS 28 Haz 2010 #15 ses kartı ayarlarından düzeltebilirsin sorununu