Erhan_TR Profesyonel Üye Katılım 26 Kas 2013 Mesajlar 1,442 Puanları 281 Konum Adana 17 Nis 2021 #31 kocamanusta' Alıntı: Dengesiz yüklerde çalışmaz mı? Genişletmek için tıkla ... Yüklerin hepsi 3 faz nötrsüz ise dengesiz de olsa vektörel toplam sıfır olacağından çalışır. Son düzenleme: 17 Nis 2021
kocamanusta' Alıntı: Dengesiz yüklerde çalışmaz mı? Genişletmek için tıkla ... Yüklerin hepsi 3 faz nötrsüz ise dengesiz de olsa vektörel toplam sıfır olacağından çalışır.
kocamanusta Profesyonel Üye Katılım 14 Nis 2009 Mesajlar 2,833 Puanları 1,231 17 Nis 2021 #32 Erhan_TR' Alıntı: Yüklerin hepsi 3 faz nötrsüz ise dengesiz de olsa vektörel toplam sıfır olacağından çalışır. Genişletmek için tıkla ... 3 faz noturlu dengesiz bi yukte calisir mi?
Erhan_TR' Alıntı: Yüklerin hepsi 3 faz nötrsüz ise dengesiz de olsa vektörel toplam sıfır olacağından çalışır. Genişletmek için tıkla ... 3 faz noturlu dengesiz bi yukte calisir mi?
Erhan_TR Profesyonel Üye Katılım 26 Kas 2013 Mesajlar 1,442 Puanları 281 Konum Adana 17 Nis 2021 #33 kocamanusta' Alıntı: 3 faz noturlu dengesiz bi yukte calisir mi? Genişletmek için tıkla ... Nötrlü ise nötr kaçak akım rolesinden zaten geçiyordur.
kocamanusta' Alıntı: 3 faz noturlu dengesiz bi yukte calisir mi? Genişletmek için tıkla ... Nötrlü ise nötr kaçak akım rolesinden zaten geçiyordur.
kocamanusta Profesyonel Üye Katılım 14 Nis 2009 Mesajlar 2,833 Puanları 1,231 17 Nis 2021 #34 Dengeli- dengesiz yüklerde KAKR'ın davranisini açmak için sorular yönelttim. Konuya hakim olduğunuzu biliyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Dengeli- dengesiz yüklerde KAKR'ın davranisini açmak için sorular yönelttim. Konuya hakim olduğunuzu biliyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim.