Evet gözden kaçmış, Trakyalı59 ismi başka bir üye tarafından kullanımda, başka bir isim bulabilir misinizDikkatinizden kaçtı sanırım
Evet gözden kaçmış, Trakyalı59 ismi başka bir üye tarafından kullanımda, başka bir isim bulabilir misinizDikkatinizden kaçtı sanırım
Üye listesinde görememişim demek ki, "Thracian59" olabilir mümkünse.Evet gözden kaçmış, Trakyalı59 ismi başka bir üye tarafından kullanımda, başka bir isim bulabilir misiniz
babeko1 kullanıcı adınız Thracian59 olarak güncellendiÜye listesinde görememişim demek ki, "Thracian59" olabilir mümkünse.
Hesabınızı silebilirim fakat mesaj yazdığınız konulardaki konu bütünlüğü bozulacağı için mesajlarınız silinmez.bende hesabımın ve bütün mesajlarımın silinmesini talep ediyorum. yaptığım bütün yorumlar dahil. bir kaç defa mesaj yazdım ama talebim yerine getirilmedi. lütfen hesap tamamen silinsin. tsk ederim.
Üyelik kaydımın tamamen silinmesini istiyorum.Forum Ana sayfasindan konu açmak istediğiniz kategoriye giriş yapın sağ üst kısımda yeni konu butonu basarak gerekli alanları doldurduğunuz da konu açabilirsiniz.
Puan durumu mesajlarınızin diğer üyeler tarafından beğenilme sayısına göre belirleniyor