salih_erdem
Üye
Bilgisayarımın modeli ve teknik özellikleri aşağıda yazılıdır. Bu bilgisayarı güncellemek istiyorum. Ekran kartını 1 gb ‘a ve ram ‘i 2 gb ‘a yükseltmek istiyorum . ( ram’i 2 gb ‘ a kadar yükseltilebilir ibaresi katologta bulunmakta )
Bu özelliklerde bu mümkün müdür _?
Bunun dışında bilgisayarımın ekran aydınlatması kapağı oynattığımda kesilmekte ve ekran kararmaktadır.Kapağı biraz oynattığımda ise ekran düzeliyor ekran bağlantı kablosunun değişimi mi gerekiyor _?
Ve tuş takımında bir adet tuş cıkmıştır.
Bu yerine takılabilir mi _? Komple tuş takımı değişimi mi gerekiyor _?
.Eğer dahili ekran kartını yükseltmem mümkün değilse veya fiyat olarak pahalıya mal olacaksa ASUS ROG XG Station gibi bir ürün bana yarımcı olur mu _?
ASUS ROG XG Station ekstra monitöre gereksinim duymakta ben ekstra Monitör olmadan ekran kartımı yükseltebileceğim bir harici ekran kartı istiyorum bu var mı _?
Ayrıca bilgisayarıma bu haliyle 5+1 ses sistemi bağlamam mümkün mü _? Değilse bunu yapmak için kullanabileceğim bir ürün var mı _?
Yazdığım yükseltme yapılırsa bu ürünlerin max perfonmansı ne olur.?
Ve bu işlemler bana ne kadara mal olur bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olmasını rica ederim
HPTHRIFTYPAVILIONG5060ETGH960EANOTEBOOK
Bu özelliklerde bu mümkün müdür _?
Bunun dışında bilgisayarımın ekran aydınlatması kapağı oynattığımda kesilmekte ve ekran kararmaktadır.Kapağı biraz oynattığımda ise ekran düzeliyor ekran bağlantı kablosunun değişimi mi gerekiyor _?
Ve tuş takımında bir adet tuş cıkmıştır.
Bu yerine takılabilir mi _? Komple tuş takımı değişimi mi gerekiyor _?
.Eğer dahili ekran kartını yükseltmem mümkün değilse veya fiyat olarak pahalıya mal olacaksa ASUS ROG XG Station gibi bir ürün bana yarımcı olur mu _?
ASUS ROG XG Station ekstra monitöre gereksinim duymakta ben ekstra Monitör olmadan ekran kartımı yükseltebileceğim bir harici ekran kartı istiyorum bu var mı _?
Ayrıca bilgisayarıma bu haliyle 5+1 ses sistemi bağlamam mümkün mü _? Değilse bunu yapmak için kullanabileceğim bir ürün var mı _?
Yazdığım yükseltme yapılırsa bu ürünlerin max perfonmansı ne olur.?
Ve bu işlemler bana ne kadara mal olur bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olmasını rica ederim
HPTHRIFTYPAVILIONG5060ETGH960EANOTEBOOK
İşlemci | : | Intel Pentium Dual-Core 2130 |
İşlemci Hızı | : | 1,86GHz 1M L2 Cache 533MHz FSB |
Bellek | : | 1 GB |
Sabit Disk | : | 120 GB |
Ağırlık | : | 3,1 kg |
Bluetooth Portu | : | Yok |
Ekran Belleği | : | (Max 224MB paylaşımlı) |
Ekran Boyutu | : | 15,4" |
Ekran Çözünürlüğü | : | 1280 x 800 |
Ethernet | : | 10/100 |
Garanti Süresi | : | 2 Yıl |