Merhaba ,
exotic81 ' Alıntı:
Aynı adam 2-3 tane farklı nick ile konu acıyor. Bu tarz yaklasımlarla bir sey ogrenemeyiz. Bence herkesin uyeligi kabul edilmesin.
Forumda bir konuya aynı İp' numarasından 2 kullanıcı adıyla gönderilen yorum varsa bundan haberimiz oluyor ve 2 ci üyelik siliniyor. Tabi bunu alenen duyurmadığımız için haberiniz olmuyor. Emin olmadığınız konularda bu tür iddialarda bulunmayınız.
exotic81 ' Alıntı:
Forum yöneticleri küfür ve konu karmasasına izin vermesinler.
www.KontrolKalemi.com ' da Dolaylı yollarla dahi olsa kimse kimseye küfür, hakaret veya kırıcı uslup kullanamaz. Geçmişte bunun bir çok örneği olmuştur ve x ban verilmiştir. Böyle bir şeye kesinlikle müsamaha göstermiyoruz.
exotic81 ' Alıntı:
Mesala hangi marka iyi konusunun kapanması lazım.
Sitemiz eğitim kurumu değil tartışma ve paylaşım forumudur, bazı şeyler tartışılmalı öyle ki doğru bilinen yanlışlar su yüzüne çıksın.
exotic81 ' Alıntı:
Benim bu foruma uye olması icin onerdıgım cogu arkadasım gibi bende malesef uzaklastım buradan...
Başka Forumlardaki gibi konuya odaklanan arkadaşlarımızın dikkatini dağıtmamak adına müstehcen reklamlara yer vermiyoruz, çıkar gözetmiyoruz, herkesin birbirine Sayın diye hitap ettiği bir ortamdayız.
Nasıl ki sitemize üye olmanız Sizin kendi seçiminiz ise ayrılmak isteyişinizde kendi seçiminizdir.
exotic81 ' Alıntı:
Yok sana +oPP verdim. Yok populariteni yükselttim
Kim kime pop verir o ne bizi ne sizi nede bir başkasını ilgilendirmiyor, paylaşım yapılmış, yahut sorulan soruya cevap verilmiş ise kişinin minnet duygusunu göstermek gayet doğal bir durumdur.
Bu durum sizi rahatsız ediyorsa yapabileceğimiz pekte bir şey yok.
Konuda size karşı kimsenin anormal bir tavırı yok, yorumlarınız yanlış anlaşılmış, kim bilir belki siz bunu vurgulamak istemediniz. Nitekim yorumlarınıza cevaben verilecek yanıtlar kullandığınız uslup ile doğrudan ilgili olduğu için, etki tepkiyi doğuruyor.
Kimseyi ikna etme mecburiyetiniz yok, kimseninde sizin yorumlarınızı kabullenme mecburiyeti yok, inanan inanır inanmayan kendi bildiğiyle kalır, ricamız konu amacından sapıp tartışmaya dönüşmesin.