O An Elektrikçi Olduğuma İsyan Ettim.

Katılım
16 May 2008
Mesajlar
57
Puanları
1
Yaş
39
slm.arkadaşlar ilk kez karşılaştığım bi arıza sizinle paylaşmak istedim.dün bi firmadan arızaya çağırdılar gittiğimde bütün sigortalar kompaklar açmış ve 3-5 florasan ampul patlamış ve yerlerde idi.ben pano odasına girdim ve yanan patlayan bir yerler olup olmadığına baktığımda hiçbir sorun yok gibi idi.daha sonra işçiler trafo altındaki kompaktan duman çıktığını söylediler ve bi kontrol kalemi ile oraya gittim.trafonun yanmış ve elektrik direğinde kaçak olduğu düşüncesi ile bi miktar tırssamda kompağın giriş çıkışlarını ölçtüm.enerji yoktu sanırım trafo sigortaları atmış idi nese tedaş ı arama düşüncesi ile on adım ya attım ya atmadım peşimden kompaktan müthiş bi patlama sesi geldi.arkamı dönüp uzaktan trafoya ve yüksek gerilim hattına baktığımda yüksek gerilim hattının birtanesinin çıkıştaki alçak gerilim tellerinin üzerinde gördüm.ve anladım ki tedaş arızayı arıyordu ve hiçbirşey bulamayınca yüksek gerilimi tekrar beslemişlerdi işte kompağa bu yüzden yüksek gerilim gelmiş ve patlamıştı.halen düşünüyorum ben orda kontrol kalemi ile ölçüm yaparken 1 dak önce patlasa idi sanırım bu tecrübeyi sizinle paylaşamaz evimin önünde sandal yeler duruyo olurdu.tüm meslektaşlarımın allah(cc)yardımcısı olsun.eeee bundan sonra orda tükenen sadakalarımı yenilemem gerekiyo sanırım.herkeze kazasız belasız çalışmalar.
 
büyük geçmiş olsun arkadaşım
 
Bir TEDAŞ Çalışanı olarak Büyük Geçmiş Olsun Diyorum.
 
allah bizleri bizim gibi işlerde çalışanları korusun rabbim

geçmiş olsun
 
ALLAH RAZI OLSUN.SANA DA GECMİŞ OLSUN.RABBİM CÜMLEMİZİ KORUSUN YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞAALLAH
 
geçmiş olsun arkadaşım ölümden dönmüşsün
 
Tükenmiş sadakaları yenileyecekseniz ben yardımcı olabilirim
Geçmiş olsun.Hayat böyle işte.Anlık farklarla ölüyorsun,anlık farklarla ölümden dönüyorsun.Allah hiç birimize tekrarını yaşatmasın.
 
Sn. kahramantürk

* Geçmiş olsun, büyük bir kazadan kurtulmuşunuz gerçekten, malesef meslekte bazen ihmaller olabiliyor. Bu yüzden tüm meslektaşlar olarak işimizi her zaman kanunlara, yönetmeliklere göre yapmalıyız ve diğer meslektaşlarımızı bu konuda uyarmalıyız.

* Sorumluluk bilincinin geliştirilmesi için hep birlikte çalışmalıyız.
 
herkeze ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.birde sizce bu olayda bi hatam var mı varsa nedir.bunuda bilmek isterim.
 
Buyuk gecmis olsun. Fakt bu olayda halen eksik bir nokta var. Bir sekilde bu olaydan sorumlu Tedas gorevlisi arkadaslarimizin, yazili olmasa bile, en azindan bagli bulunduklari daireye gidilip, tarih yer zaman bilgisiyle birlikte ilgili mudur veya seflerine sikayette bulunmak lazim.
Burada maksat illa ki birilerinin canini yakmak degil, insan hayatinin onemli oldugunu, canina onem veren insanlarin da bulundugunu , ve sahip oldugumuz meslegin kutsal ve ciddiyet isteyen bir is oldugunu iligili '' sorumsuz'' arkadaslara iletmektir.Tekrar buyuk gecmis olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…