gecmis olsun,
Bende basimdan gecen bir olayi anlatayim, herkez bir ders cikarsin.
2 nolu trafo o.g. tarafi kablo papucu delindigi icin gazli kesici aciyordu. gazli kesiciden sonraki seksiyoneri acip trafoya girecektik. yanimdaki muhendis kesiciyi acmak icin hucrenin yanina gitti. 2 nolu tafo seksiyonerini acacagina 2 NOlu hucrenin kesicisini acti. 2 nolu hucre 1 nolu trafonun kesici hucresine ait. yaklasik 1000kW yuk altinda iken kesiciyi actiginda bende tam karsisinda kaldim omuzlarimdan yukari butun yuzum 1.derece yandi, assiri sicaklik ve isik nedeniyle 1 saat kadar gecici korluk yasadim. esim yuzumu gorunce bayildi. bir ay icinde ise tamamen iylestim cunku asiri sicaga milisaniye mertebesinde maruz kalmistim, gozlerimde cok sukur iyi, hemen hemen hic iz kalmadi.
adini unuttugum bir merhem kullandim. inanin butun yuzum yanmasina ragmen zerre aci duymadim, bu merhem hem aciyi aliyor, hemde iz kalmasini engelliyor,ilgilenenler mail atsin adini vereyim,
bu kazadan sonra her simsek cakmasinda urperiyorum, olcu aletiyle olcum yaparken iki kere dusunuyorum, bir musibet bin nasihate bedel
aman dikkat