yilmazkagan
Üye
sayın tekin126
daha önce anlamayanlar, anlamak istemeyen arkadaşlar için tekrar ve tekrar belirtmeme rağmen art niyetli olarak yöneticilerin forumdan para kazandığı imasında bulunuyorsunuz. son olarak bunu m_usta_fa adlı üye de yapmıştır. ben bıkmadan yazıyorum bana ne kadar inanırsınız onu da bilmiyorum. beni tanıyan arkadaşlara sorun onlar gerekli cevapları verecektir sizlere.
Sn. tekin126
Bugüne kadar hep yöneticiler asi, başına buyruk, hiç esnek değiller diye yazılar yazıp duruyorlar. Buna sizde dahilsiniz. Peki sizler neden hiç esnek olamıyorsunuz. Bu güne kadar herkes herkesi suçladı durdu. Neden sakin olamıyorsunuz.
Sizin ikinci el pazarına verdiğiniz ilan kurallar dahilinde olmadığından yönetici arkadaşımız kendine verilmiş olan görevi yaptığında ise isyan ettiniz. Bu isyan sonrasında imal ettiğiniz ürünü pazarlayamadığınız için yönetime karşı çıktınız. Sonrasın da bir kaç günlük uzaklaştırma cezası ile (sadece kurallar gereği) uyarı aldınnız. Şimdide Yöneticilere de forumdan para kazanıyormuş gibi iftiralar atmaktasınız. Bizler bu işleri sadece hobi olarak başladığımızı ve forumda bilginin çoğalabilmesi için elimizden geldiğince forum için hizmet ettiğimizin artık unutulmaması gerekmektedir. Bu kazanç konusunda tüm yöneticilerin hassas olduğu kadar ben de hassasım. Ve açıkcası forum için aile yaşantıları bozulan hatta boşanan yöneticiler bile var. Bu kadar saldırıya karşılık emin olunki bizlerin belki çok daha sert olmamız gerekirdi.
Umarım bu gereksiz çıkışlar biraz azalır ve siyaseti bahane ederek te tartışma ortamı oluşturulmaktan kaçınılır.
benım bu konuyu açmamdakı maksadım anlatmaya çalıştığım forum uzerınden para kazanmak değıl dıkkat edın forumdakı yazılara bu yazıda dahıl forumda bır uye yanlış yapmışsa yonetımden bır kişi muhatap olur ceza yasakla bıryere varılmaz ama farzedelım cezada verılecek uyarı yapılacak yonetımden bır kışı tekrar edıyorum muhatap olsun ben yanlış yapmış olabılırım sonuçta robot değılım tum yonetımdekılerın yanlış yapanı susturmaya çalışması yanlış buluyorum ben şahsı goruşum onun için tepki gosterdım ikinci bır konu bız elektrık elektronikçiler robot değılız herbırımızın siyası goruşu var cahilde değılız madem bu forumu benımsedık burada sorunlarımıza çare buluyoruz bırazda sıyası yorumlar yazalım musade edın yenıçerı ocağında değılız yasaktır ıstemezuk boyle olmamalı duşuncesındeyım bu şahsı duşuncem kımseyıde bağlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?