3gpabko
Üye
Arkadaşlar CQM1H-CPU51 plc kullanıyorum. bugün yine üzerinde çalışırken değişik birşey fark ettim. Bağlantı için
SYSMAC WAY
Prot: com1
Boud rate: 19200
data bits: 7
parity: even
stop bits: 2 kullanırken.
bu akşam sürekli olarak
SYSMAC WAY
Boud rate: 9600
stop bits: 2 kullanmaya başladı.
Ve güç kesilip tekrar geldiğn de Run moduna girmiyor. Cx programmer da baktığımda sürekli program modunda olduğun gördüm. dün içinden aldığım programı tekrar atmayı denedim olmadı. Sorun ne olabilir? Bi çözüm yolu var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Rast Gelsin..
//Ekleme:
Arkadaşlar problemi düzelttim. eski dosyarlardan birini settings ile göndermeye çalıştım hata verdi ve eski durumuna geçti. pek bişey anlamadım ama yinede bu konuda daha bilgili üstadlar konuya açıklık getirebilir..
Sevgilerle..
SYSMAC WAY
Boud rate: 19200
stop bits: 2 kullanırken.
bu akşam sürekli olarak
SYSMAC WAY
Boud rate: 9600
stop bits: 2 kullanmaya başladı.
Ve güç kesilip tekrar geldiğn de Run moduna girmiyor. Cx programmer da baktığımda sürekli program modunda olduğun gördüm. dün içinden aldığım programı tekrar atmayı denedim olmadı. Sorun ne olabilir? Bi çözüm yolu var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Rast Gelsin..
//Ekleme:
Arkadaşlar problemi düzelttim. eski dosyarlardan birini settings ile göndermeye çalıştım hata verdi ve eski durumuna geçti. pek bişey anlamadım ama yinede bu konuda daha bilgili üstadlar konuya açıklık getirebilir..
Sevgilerle..