online alışveriş otomasyon,şalt

polkapol

Üye
Katılım
27 Haz 2007
Mesajlar
59
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar
otomasyon ve şalt ürünlerinin online satılması hakkındaki düşüncelerinizi iletebilirmisiniz?
 
Benim de böyle bir fikir aklımda aslında, güzel bir konu açmışınız, teşekkür ederim. Benim düşüncem bu konuda biraz olumsuz ama arkadaşların düşüncesini bilmek isterim.
 
Roboelektronik fikrin için teşekkür ederim.
Senin dışında kimse yorum yapmamış.
Ben bu işe girişiyorum. Yakın bir zamanda online alışveriş sitesini kuruyorum.

Önerileriniz tavsiyeleriniz olursa paylaşmanızdan memnun olurum.
 
online alış verişte ne gibi kolaylık olacak veya cazibesi neler ben sipariş verdiğimde malzeme işyerine geliyor. ama güzel düşünce olabilir. şimdi herkez istediğini netten alışveriş yapmaya bayılıyor.
 
Ben şahsen malzemelerimi liste yapar, gider karaköyden kendim alırım. Liste yapıp, fakslıyorum, her malzemenin adını, kodunu, seri numarasını yazdığım halde yanlış malzeme geliyor. Listedeki malzeme yok, muadili başka marka geliyor.
 
sitelerden online alışveriş aracı kurumları kaldırarak en düşük fiyata satış garantisi, iade garantisi , sorunlarınıza kolay mail yoluyla çözüm imkanı verir.üştelik listeden seçtiiniz için yanlış ürün gelmez.
 
bu konuda benımde gırışımım oldu imzadaki sitemde bakarsanız ılk etapta sızler gıbı duşundum hatta bır iki malzeme koydum fiyatlar dersenız piyasanın yarı fiyatı malzeme koydum derken yurtdışından toptan getırttım kendı ihtıyacım olan malzemeyı türkiyede alsaydım aynı paraya uçte bırını alacaktım dişardan uçte ikisi ihtiyaç fazlası kaldı elımde gerçı kalmaz bızler bu işi bılen kişileriz:) yenı bır tasarım için kullanılırkı öylede yapıyorum önline satiş benım vergı levham için uygun değıl bırıncısı parekende satış yapabılen bır firma olması lazım benım işim parekende değil herbırıne fatura kesmem gerekiyor onun için yapmadım yapacak arkadaşlar içinde önerım hiçbir malzemeyı zararınada olsa türkiye fıyatlarının çok çok altında olmalı kı muşterı rizke gırsın rizk nedır dersenız muşterı malzeme almak için havale yapıyor karşisindakı satıcıyı sadece web sayfası veya telefon aracılığıyla tanıyor bu şekılde bırçok arkadaşımız madur oldu muşterı ya inanacak yada fiyatlar çok çok cazıp olacakkı önline satışlara rağbet etsın ha şuda var karşimizdakıne inanmazsak işte yapamayız mutlaka karşiliklı güven ıtımat olmalı
 

Forum istatistikleri

Konular
128,939
Mesajlar
921,853
Kullanıcılar
451,118
Son üye
yurtsever760

Yeni konular

Geri
Üst