Sende gönüllerin onursal üyesisin üstad ; biraz bolkepçe olmuş dağıtım işi ; sana katılıyorum
Estafurullah kardeş o onursal üyelik sana ve bylent'e ait...Sizin elinize su dökemeyiz...He valla dostum...İçimi okuyorsun desem inanırsın dimi? Baya bolkepçe olmuş
bylent le ben ancak şamatadan anlarız bizi rütbe bozar ; zaten de rütbeli insanların şamata ve gırgır yapması yakışık almazEstafurullah kardeş o onursal üyelik sana ve bylent'e ait...Sizin elinize su dökemeyiz...He valla dostum...İçimi okuyorsun desem inanırsın dimi? Baya bolkepçe olmuş
Slm ustalarım...Affınıza sığınarak benim de bu konuda söyleyecek bir kaç sözüm var..Şimdi bana diyeceksiniz hem öğretmensin hem de üye olalın kaç gün oldu diye..Ben üye olalım erken bir vakitte oldu ama uzun bir süreç boyunca üye olmadan da çoğu ustalarımızı cevaplarını okudum...
'Elektrik Genel' bölümündeki konuları sıkça takip ediyorum..Arada sırada da elektrikli ev aletleri ve Elektronik bölümlerini takip ediyorum...Benim görüşüm Elektrik Genel bölümünde sorulara sıkça cevap verenler arasında ÖKSÜZÇOCUK, BY LENT, DGN FRT gibi ustalarımız sıkça cevap veriyorlar...
Fakat BİNBAŞI Hocama dikkat ediyorum bir soruya cevap verdiği zaman kılı kırk yararcasına, tabiri caizse olayın ciğerine kadar inerek tüm açıklamaları yapıyor...
Gerçekten Onusal Üyeliği layıgıyla hakeden tek kişi diye sorsalar BİNBAŞI Abimizi/ustamızı/hocamızı tek seçerim bu forumda...
Saygısızlık ettiysem özür dilerim ustalarım...
Forumda 'Onursal Üye' rütbesi vermeyi düşündüğümüz üyeleri dikkatle takip ediyoruz. Bir kişinin onursal üye olabilmesi için tüm forum yönetiminin onayı gerekli.
'Onursal Üye' gurubuna dahil edeceğimiz üyeleri seçerken üyelik tarihi ve mesaj sayısı, üslup, forum kurallarına uyup uymama, diğer üyeler ile polemiğe girmeme ve en önemlisi teknik bilgi yeterliliği konusunda üyenin olumsuz bir yanı bulunmamalıdır. Forum üyeleri genellikle (istemeden de olsa) Onursal Üyelerin yazdıklarını direk uygulama yönünde bir eylem sürdürüyorlar. Bu yüzden 'Onursal Üye' olacak kişinin verdiği cevaplarda ölümcül kazalara sebep olabilecek hatalı bir cevap, teknik kusurları olan sakıncalı yöntemler önermemeli ve cevaplar vermemelidir. Forum yönetiminin tamamı Elektrik-Elektronik konusunda hatırı sayılır derecede bilgi sahibi olan kişilerden oluştuğundan üyeleri seçerken bu ayrımı yapabiliyoruz.
Yazdıklarımdan Sn. DGN FRT, Sn. By Lent, Sn. ÖKSÜZÇOCUK, Sn. tekin126 gibi üyelerimizde bir eksiklik olduğu gibi yorum kesinlikle yapılmamalıdır. Yazdığınız üyeler mesleki anlamda yeterliliğe sahip olduklarını düşündüğümüz üyelerdir. Burada belirtmek istediğim sadece 'Onursal Üye' seçimi konusunda hassas davrandığımızı sizlere göstermektir. Yazdığınız isimlerde forum toplantılarında değerlendirmeye alınacaktır.
Saygılarımla....
Bu arada sayın yöneticim..Lütfen Tekin126 abimizi onursal üyeliğe düşünelim..Kendisi çok nazik, paylaşımcı ve tecrübeli bir abimiz..Onu da Onursal Üye olarak görmekten büyük sevinç duyarım..saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?