T-Tech
Paylaşımcı üye
@Öğretmen27 hocama katılıyorum tavsiye ettiği 3 ustamız da bu rütbeyi sonuna kadar hakediyorlar. Bende ek olarak @Öğretmen27 hocamı tavsiye ediyorum.
Mübarek beni niye teklif ediyorsun? Yoksa dalga mı geçiyorsun? Ben bir defa bu mesleğin içinde bile değilim. Kalmış daha Onursal üyelik.@Öğretmen27 hocama katılıyorum tavsiye ettiği 3 ustamız da bu rütbeyi sonuna kadar hakediyorlar. Bende ek olarak @Öğretmen27 hocamı tavsiye ediyorum.
Buna layık gören hocama saygılar sevgiler.Bu sayfa uzun zamandan beri kullanılmıyor. Şahsen kalbimde taht kurmuş bazı ustalarımız var. Onların da bu rütbeye nail olmasını arzuluyorum. O kişilerin isimlerini burada söylemek istiyorum.
Sn. @YaşlıUzman, Sn. @serkan_48 ve Sn. @by lent.
Sadece ellerinden geleni değil ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarını düşünüyorum. Bazı Onursal Üyeler var var mı yok mu belli değil. Ayda yılda bir girip çıkan Onursal Üyeler! var. Kimseye sözüm yok, polemik çıkarmak değl amacım. Ama görünen köyü de görmezden gelemeyiz.
Yönetimde arkadaşlara öncelikle selamımı iletir, bu çok değerli 3 ustamız hakkında gerekli rütbelerin verilmesini arz ederim.
Ustalarımızdan Allah razı olsun. Sn @yaşlıuzmanın bir lafı var. Geçenlerde söylemişti. Tecrübeli kişiler kazanmış olduğu tecrübeyi bilgiyi çıraklara bu işe yeni başlamış kişilere aktarmazsa gelişme kaydedilmez diye. ( Özetini aktardım. Eksik cümle varsa affola.)
Ben şimdi düşünüyorum. Konut elektriğinde bazı bilgileri elde etmek için ne kadar da yorulmuşum. Ama bu kontrolkalemi.com daha önce keşfedebilseydim bu bilgileri kazanamak bu kadar zor olmayacaktı.