Optimum Tu 2004 V

Kater setinin fotosunu atabilirmisiniz. Ayrıca 3 ayaklı ayna çokmu yetersiz neden 4 ayaklı ayna aldınız.
 
https://www.aliexpress.com/item/250...9.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.510.9iSV04

Bu tür kalemlikler dünyada yaygın kullanılıyor, yükseklik ayarı kolay. Orjinali amerikan, kalitesi yakın olabilir. Wedge (kamalı) tipinin piston tipe oranla hem hızlı hem de daha hassas bağlanabildiği söyleniyor.

Yüksek fiyatlı bir ürün, makine olanağı varsa diğer parçalar yapılabilir diye düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Bu setler Türkiye de 10 mm katerler için olanı yaklaşık 2000₺ civarı
 
Kater setinin fotosunu atabilirmisiniz. Ayrıca 3 ayaklı ayna çokmu yetersiz neden 4 ayaklı ayna aldınız.
Bu siteden aldım. Aldığım set bu. https://www.onlinehirdavatci.com/pi...MInrKgjoee2AIV1EAbCh2OsQwcEAYYASABEgJnhvD_BwE
4 ayak aynayı alma sebebim, aslında kepenkli 4 ayak için gitmiştim. Ama kepenkli malesef internet dışında bulunması çok güç. Aldığım ayna 100 mm 4 ayak merkezi ayna. Kare parçaları tutturmak için düşündüm. Fiyatı internette 400-500 ₺ civarı idi. 250 ₺ deyince bulunsun diye aldım. Ankara da iseniz Bosna iş merkezinde Çakıroğlunu tavsiye ederim. Kater setini çok daha ucuza getirebilirsiniz. Alacağınız katerlerin elmas fiyatları 5 ₺ civarı. Ama Optimum kater setinin elmaslarını bulmanız çok güç. İnternette elmaslar yaklaşık 15 ₺ den satılıyor.
 
Alüminyum esner. Esneyince zirlama yapabilir.
 

hiç alma çok fena esniyor ve boşluklar öyle milimetre falan değil cm diyecem ama olmayacak. daha kaliteli ürünler var onlara yönelin. ben aldım pişman olmuştum. sonra kendim yaptım. 12-13 adet kalemlik yapmıştım mis gibi.
 
sonra kendim yaptım. 12-13 adet kalemlik yapmıştım mis gibi.
siz malzeme olarak ne kullandınız birde resim varsa paylaşmanız mümkünmü kalemlikler için. bizim yapmamız biraz zor olacak sizde freze var sanırım. hazır ve ekonomik çözümler aramaya devam edeceğiz. Al. malzeme dışında tabi . birde çok sık kullanmayacak kullanıcılar için almaya değermi bu setlerden.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…