Fiyat biraz tuzlu olmuş. Hatta baya tuzlu olmuş. Kulanım değil antika olarak fiyat biçiliyor herhalde.arkadaşlar bodrum'da 2 adet osiloskop var analog isteyen olursa değerlendirsinler. bir tanesi çalışıyordu ama ötekini bilmiyorum. ikisi için 3000 ₺ istiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 92784
sizler bilirsiniz ben bilmem, hani olur da birinin ihtiyacı vardır, nostaljidir. ne bileyim zevkidir.artık kablosunu bile alamam... gerçi 20 yıl önce de alamamıştım...
Valla baba o paraya köstekli demir yolları saati alırım daha iyi . İçimde ukdedir hala .sizler bilirsiniz ben bilmem, hani olur da birinin ihtiyacı vardır, nostaljidir. ne bileyim zevkidir.
bende köstekli demiryolu saati vardı kızım kırdı.Valla baba o paraya köstekli demir yolları saati alırım daha iyi . İçimde ukdedir hala .
aklıma getirme yaaa, üzülüyorum. kızım sağ olsun, o zamanlar çok küçüktü.
Birşeylerin hasretini çekmek güzel birşeymiş. Şimdi anlıyorum. Öğrenciyken trenle beş kuruş daha ucuza gideceğiz diye saatlerce anahat trenlerini beklerdik . Rötar üstüne rötar yapardı mübarekler. Tren garının cehennem gibi yanan kalorifer peteklerinin yanında bekle babam bekle. Cep telefonu nerde , internet nerde . Şimdi altımda arabam , otobüse rahatca bineceğim param var ama hiçbir yolculuğun o zamanki zevki yok , geleceğe kalacak bir hatırası da yok.