Konuyu hortlatma zamanı geldi sanırım
Bu işleri çok iyi bilip bir el atmayan değerli ustalarım sözüm sizlere.
Kalfalık belgemi aldım. ustalık için sınava girmeye hazırlanıyorum.
Bunun haricinde anahtar kesme makinesi olarak;
Kurt marka yale anahtar kesme makinesi olan YM 35 modeli
X-Horse condor xc002 modeli dik anahtar kesme makinesi satın aldım.
Bunların yanında yine
Keydiy kd max cihazı satın aldım bütün set olarak ki bu da Transponder oluşturma araç uzaktan kumandası oluşturma üretme işlerinde muhteşem işler çıkartıyor. İyi ki almışım dediğim cihazlarımdan biri.
X-horse vvdi key tool pro max Cihazı satın aldım bununla da bir çok kumanda üretme işleri yapabiliyorum.
Sonuç olarak artık Bir anahtar ucunu kesip aracın kontağını açacak hale getirip sustalı kumandaya takıp aracın gerek duyduğu transponder tipinde transponder oluşturup araca uygun hale getirdikten sonra immobilizer sistemine tanıtarak aracı çalıştıran kapılarını kumandadan kilitleyip açabilen araç anahtarları üretip yapabiliyorum.
Şimdiki hedefim ise bu işlemleri ağır vasıta araçlar örneğin kamyon çekici otobüs deniz araçları gibi araçlara da uygulayabilecek donanımlar satın almak.
Listemin ilk başında yine Autel firmasına ait IM608 pro cihazı var ikinci sırada ise Zed full plus var.
Bakalım yollar yavaş yavaş açılıyor. Belki eklemek isteyenler olur diye farklı marka model önerileriniz var mı acaba ? anahtar programlama cihazı olarak ?