İçimizde Oto anahtarcı var mı ?

Herkese selamlar. Arkadaşlar başlıkta da sorduğum gibi oto anahtar işi yapan birileri var mı sormak istediğim bir iki soru var ?

Mesela X-horse, keydiy, autel ve yan sanayi diye tabir edilen kumanda çeşitleri var ve birde bu markaların universal kumanda modelleri var.

Ben kendi aracıma bir kumanda almak istiyorum diyelim. Ve tipi yapısı hoşuma gittiğinden dolayı bir üniversal kumanda sipariş etmek istiyorum. Ama örneğin keydiy marka bir kumanda modelini beğendim bu modelin benim aracıma göre biçimlendirilip biçimlendirilemeyeceğini satın almadan önce nasıl kesin olarak öğrenebilirim ?

Çünkü elimde bir tane kumanda var kablolu modeli ve ben bu kumandayı bir sürü araca göre biçimlendiriyorum ama bir sürü araca göre de olmuyor yazılım modeli diye bir yazı çıkıyor ve yüklemiyor.

Ayrıca Yine örneğin yan sanayi diye tabir edilen bir kumanda yani yazılımlı değil sadece içinde çip var istediğimiz modele göre id46 vs olabiliyor ama uzaktan kumandası 433,92 mhz FSK ama ben bunu 433,92 ASK yapmak istiyorum bu mümkün oluyor mu ? öyle bir şey söz konusu mu ?

Forum istatistikleri

Konular
133,380
Kullanıcılar
459,228
Son üye
saidkaradogu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri