Üstad desteklerin için teşekkürler ,
şemayı çizdim hata varsa bilgi verebilir misin .ektedir.
ucu bu şekilde çalıştırınca direk teyb fm tarafındamı cd tarafındamı çalışacak .bu çıkış sanırım aux çıkışı olacak mp3 takacağım yer bunu usb yede çevirebilir miyiz. başka bir kablo ile.
hocam bu soketi taktığında teyp otomatik algılar. şema yanlış yenisini resim olarak ekledim. usb farklı bir iş bu teyp için büyük ihtimal olmaz fm verici çakmaklıktan kullanabilirsin usb yi
eyvallah üstad , usbden vazgeçtik direk telefona takalım biz o zaman ,
Direk telofan a takmak için bu kabloyu alsam bizim işi tam görür mü . bugün sipariş etsem cumartesi ben bu işi yaparım diye düşünüyorum .
bu arada Bursa ya yolun düşer mi ?
üstad kabloyu tedarik ettim , lakin hiçbir şey olmadı hatta teypçiye götürdüm uygulama ve kablo takımı ok ama teybin içinden aktif etmek lazım gibi söylemde bulundu , sanırım ücretlik birşey olmadığı ve pazar günü olduğu için .
teybin manueline baktım ama yaptığımız işlem için nasıl aktif edilir anlayamadım kontrol edebilme şansınız var mıdır ?
kabloları bağladım , direk aux diye bir özellik çıkmıyor ,cihaza source diye bir buton bulunmuyor ,seek olabilir mi ?
akşam epey kurcaladım ama bir sonuç alamadım desteklerinizi rica ederim.
kabloları bağladım , direk aux diye bir özellik çıkmıyor ,cihaza source diye bir buton bulunmuyor ,seek olabilir mi ?
akşam epey kurcaladım ama bir sonuç alamadım desteklerinizi rica ederim.
evet gördüm teşekkürler ama buraya epey bastıydım ,normalde buraya basında sadece radyo fm1 fm2 yada cd takılırsa değiştiriyordu .
akşam dikkatlice bakayım ,ben kablonun giriş ucundan şüpheliniyorum çok haviv giriyor 3,5 mm sokete evdeki tvde deneyeceğim onda böyle çıkış vardı .
Günaydın Üstadlar ,
Source basıyorum lakin fm1 fm2 mw lw diye kanallar çıkıyor bunun dışında bir şey çıkmıyor ,bendeki sorunun ne olduğu hakkında bilginiz mevcut mudur ?