Otomatik garaj kapisi

Merhaba arkadaşlar sitenin otomatik garaj kapısı mevcut kumanda dan tek tuş ile açma kapama ve durdurma işlemi yapılıyor. Dışarı çıkan kapıyı kapatmaya üşeniyor. Ama aracı icerideyken kapatmayanlara kendi kızıyor. Bende bunun için otomatik kapatma yapmak istiyorum. Açıldıktan 5 dk sonra otomatik kendi kapanmaya başlayacak. Zaman rölesi 2 de switch le yapmayı planladim ama bu şekilde hazır kartlar mevcut mu? Sistem de şu anda cuppon marka modül takılı manuel açma kapama için de buton girişleri mevcut her türlü öneriye açığım şöyle yaparsan daha kolay olur böyle yaparsan daha garanti olur diye buton girişleri enerjisiz olarak kısa devre etmek gerekiyor ama tek tetik de mi yoksa sürekli mi basılı tutmak gerekiyor onu denemedim

Ekli dosyalar

• IMG20241201151144.jpg
    IMG20241201151144.jpg
    288.2 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG20241201151337.jpg
    IMG20241201151337.jpg
    291.7 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG20241201151311.jpg
    IMG20241201151311.jpg
    313.9 KB · Görüntüleme: 18
Cihazın klavuzunda yazar "auto close" özelliği vardır ,küçük dip switchlerden on-off yapabilirsiniz.
Tam emin değilim ama üzerinde tuş varsa oradan zaman ayarı yapılıyor diye biliyorum.

Ancak kapıda kesinlikle karşılıklı fotosel olması lazım.

Merhaba, bu marka kullanmadım. Ama genellikle istediğiniz özellik mevcut kartta bulunuyordur. İlgili kartın klavuzu incelendiğinde nasıl yapılacağını ögrenebilirsiniz. Ya da servisinden yardım alabilirsiniz.
Cihazın klavuzunda yazar "auto close" özelliği vardır ,küçük dip switchlerden on-off yapabilirsiniz.
Tam emin değilim ama üzerinde tuş varsa oradan zaman ayarı yapılıyor diye biliyorum.

Ancak kapıda kesinlikle karşılıklı fotosel olması lazım.
Kartın kılavuzu maalesef yok netten baktığım da da o şekilde bu açıklama göremedim ama daha dikkatli bir bir inceleme yapayım. Mevcut kapıda karşılıklı fotosel maalesef yok. Eğer sistemde otomatik indirme yoksa yapacağıma mecbur koyucam

Bu otomatik değil de kumandalı motorlu olmuş.;) @arkaplan usta yakında yetişir doküman için. :)
Bizdeki de tarif edildiği gibi karşılıklı ir led ve alıcı sensör var.
Çok eski yapılmış bir sistem ise desteği olmayabilir. Desteği varsa tesisatı yapanın sensörleri çekmemesi ilginç olmuş. Alıcı verici sensör montaj edilmemişse biraz kurcalamak gerekir.

Bu otomatik değil de kumandalı motorlu olmuş.;) @arkaplan usta yakında yetişir doküman için. :)
Bizdeki de tarif edildiği gibi karşılıklı ir led ve alıcı sensör var.
Çok eski yapılmış bir sistem ise desteği olmayabilir. Desteği varsa tesisatı yapanın sensörleri çekmemesi ilginç olmuş. Alıcı verici sensör montaj edilmemişse biraz kurcalamak gerekir.
Aynen öyle sadece kumanda var başka bir sistem yok. Mecbur geri kalanı tamamlicaz bı şekilde sensörü kendi yapacağım sisteme adapte etmem lazım çıkarken beni bağlamaz ama inerken yapmak lazım

Şu ana kadar birşey olmamış yapan da öyle bırakıp gitmiş şimdi ne desem boş çok hareketli bir yer değil bodrum olduğu için anca birinin malına canına sıkıntı olacak ozaman anlayacaklar

Şu ana kadar birşey olmamış yapan da öyle bırakıp gitmiş şimdi ne desem boş çok hareketli bir yer değil bodrum olduğu için anca birinin malına canına sıkıntı olacak ozaman anlayacaklar
Birinin canı yanarsa (daha ilerisini düşünmek bile istemem), ondan sonra bağırıp çağırmak faydasız! Bireysel olarak belki çözebilirsiniz ama binayı/komşuları/yöneticiyi ikna edip işin uzmanından destek almanız daha akılcı bir çözüm olacaktır. Sizin gerekli malzemeleri temin etmeniz ve tesisatı çekmeniz zaman alacaktır.

Aynen öyle sadece kumanda var başka bir sistem yok. Mecbur geri kalanı tamamlicaz bı şekilde sensörü kendi yapacağım sisteme adapte etmem lazım çıkarken beni bağlamaz ama inerken yapmak lazım
Sensör yapmayla falan ugraşmayın.İstanbulda Kontal elektronik var bu tür sistemler için cihazlar üretiyorlar.
Arayıp bir konuşun derim.Hatta belki komple istediginizi yapacak kartı bile hazır bulabilirsiniz.

Forum istatistikleri

Konular
130,084
Kullanıcılar
453,101
Son üye
Mr. Sado

Yeni konular

Geri