ugurcancılıngır
Üye
LİSE 3Uğurcan lise kactasasin
LİSE 3Uğurcan lise kactasasin
Ben 1 .5 senedir bu isin içindeyim ama kumanda devresi çizebiliyorum istekli olan herkez bunu yapabilir biraz araştırıp kendin yapma ya çalışsaydın biseyler de ogrenirdinLİSE 3
Ben anlamadim bu isi. Butun meslek liselerinde ayni anka kumanda sorulari soruluyor galiba. Okunmamislar kisminin yarisi kumanda sorulari ile doldu. Zaten hepsi kendinden oncekilerin cevabina baksa kendi sorusunun cevabini cozmek icin yol bulacakBen 1 .5 senedir bu isin içindeyim ama kumanda devresi çizebiliyorum istekli olan herkez bunu yapabilir biraz araştırıp kendin yapma ya çalışsaydın biseyler de ogrenirdin
çok teşekkür ederim. yardımlarınız için
çok teşekkür ederim. yardımlarınız için
aynı soru var sorduğumun cevabıda verilmiş ama linkler açılmıyor yoksa bende bilirdim ordan bulup yapmasını yardımlarınız için çok teşekkürlerBen anlamadim bu isi. Butun meslek liselerinde ayni anka kumanda sorulari soruluyor galiba. Okunmamislar kisminin yarisi kumanda sorulari ile doldu. Zaten hepsi kendinden oncekilerin cevabina baksa kendi sorusunun cevabini cozmek icin yol bulacak
aynen öyle abiBen anlamadim bu isi. Butun meslek liselerinde ayni anka kumanda sorulari soruluyor galiba. Okunmamislar kisminin yarisi kumanda sorulari ile doldu. Zaten hepsi kendinden oncekilerin cevabina baksa kendi sorusunun cevabini cozmek icin yol bulacak
Evet anladım. ess programında çizildiği gibi olduğu için anladım.sorumun cevabını vermedin ama ??
ayrıntılı olarak okuyup açıklar mısın ?