Konu Sah Bahar B Üye Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 23 Puanları 1 Yaş 26 5 Ocak 2015 #31 bu gibi ama açıklamam lazım çizdiğim devrenin Ekli dosyalar 5.jpg 75.8 KB · Görüntüleme: 31
Konu Sah Bahar B Üye Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 23 Puanları 1 Yaş 26 5 Ocak 2015 #32 elkgazi' Alıntı: Hocanız bunları öğretirken sen uyuyor muydun? Yoksa cep telefonun ile mi oynuyordun? Hiç mi bir şey öğrenmedin? Tembellik yapma, azıcık kafanı yor, annene babana acı biraz.. Genişletmek için tıkla ... Şuan da konumuz fakir edebiyatı değil teşekkür ederim
elkgazi' Alıntı: Hocanız bunları öğretirken sen uyuyor muydun? Yoksa cep telefonun ile mi oynuyordun? Hiç mi bir şey öğrenmedin? Tembellik yapma, azıcık kafanı yor, annene babana acı biraz.. Genişletmek için tıkla ... Şuan da konumuz fakir edebiyatı değil teşekkür ederim
elkgazi Paylaşımcı üye Katılım 28 Şub 2007 Mesajlar 532 Puanları 126 5 Ocak 2015 #33 Bahar B' Alıntı: Şuan da konumuz fakir edebiyatı değil teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Terbiyesizlikte sınır tanımıyorsun ama..Ben sana bir edebiyat yaparım ömrün boyunca aklından çıkmaz.
Bahar B' Alıntı: Şuan da konumuz fakir edebiyatı değil teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Terbiyesizlikte sınır tanımıyorsun ama..Ben sana bir edebiyat yaparım ömrün boyunca aklından çıkmaz.
Konu Sah Bahar B Üye Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 23 Puanları 1 Yaş 26 5 Ocak 2015 #34 elkgazi' Alıntı: Terbiyesizlikte sınır tanımıyorsun ama..Ben sana bir edebiyat yaparım ömrün boyunca aklından çıkmaz. Genişletmek için tıkla ... Edebinizi koruyun lütfen Edebiyat benim işim diyosunuz ne güzel aynı yolda devam
elkgazi' Alıntı: Terbiyesizlikte sınır tanımıyorsun ama..Ben sana bir edebiyat yaparım ömrün boyunca aklından çıkmaz. Genişletmek için tıkla ... Edebinizi koruyun lütfen Edebiyat benim işim diyosunuz ne güzel aynı yolda devam
Konu Sah Bahar B Üye Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 23 Puanları 1 Yaş 26 5 Ocak 2015 #35 YARDIM EDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM