tkbarbaros
Üye
- Katılım
- 12 Ocak 2010
- Mesajlar
- 7
- Puanları
- 1
kullandığınız otoklavın takliye vanası oransal mı çalışıyor.bu vana açıklığınını kontrol edin. girdiğiniz basınç değerlerini kutu soğutma işleminde 100 dereceye kadar yüksek tutun.ekzoz tüneli uzunluğu nasıl. çıkış sıcaklığı ve tepe boşluğuna dikkat edin.salamura sıcaklığı nasıl birde bahsettiğiniz ürünler gazlı ürünler ıslatma süresinin uzunluğu ve kısalığı nihai sonucu etkiler
şimdi değerli üye arkadaşım başından beri söylediğim konu vardı.klasik otoklav ile otomatiği karşılaştırın diye
1-klasik otoklavda başınc ayar degerleri nelerdir vede nasıl kontrol ediliyor
2-klasik otoklavda proses nasıl calışıyor
3-iki sistem arasındaki mekanik farklılıklar neler acaba
siz şimdi bunları gözlemler vede bunları çözümlemesini yaparsanız bana göre denklemde kalmayacak vede sistem doğru çalışacak.
ayrıca basıncları ölcen dijital aletleri kalibrasyonunu kontrol ediniz .bana göre kalibrasyon sorunuda var sistemde.sahsi olarak sistemi görmekte istiyorum aslında
bence otoklavın üzerine içindeki basıncı görmek için bir manometre takın.içteki maksimum sıcaklık için içine maksima termometre koyun. otoklavın markasını yazabilirmisiniz.ama recete oluştururken bir hata oluşuyor olabilir.kullandığınız recete ve kutu boyutu yazabilir misiniz
Merhaba otoklavlarda kapak kırma problemi basınç dalgalanması ve soğutma suyunun hızından kaynaklanır.Daha öce 2 sene otoklav oparatörlüğü yapmış biri olarak size sorum kapak kırma problemi kaç kiloluk kutularda oluyor?Proses süreleri neler?
inegölde konserve üzerine frigopakta 1994-97Merhaba, aynen dediğiniz gibi. Bir önceki mesajımda belirttiğim gibi, problem 1/1 tnk kutularda yaşanmakta.
Uygudığımız sterilizasyon sıcaklık ve süresi 120 oC 45 dk, 118 oC 35 dk.
Otoklav operatörlüğünü nerde yaptınız? Çalıştığınız yer ne üzerine imalat yapıyor?
Şu an da çalışıyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?