Otomatik sıvı karışımı devre çizimi

beyazdolap

Üye
Ekteki görüntüde devrenin çizimini yaptım devremin amacı gördüğünüz motorları belirli sürelerde çalıştırmak h1 motoru 3 sn çalışmalı bunun için zaman rölesi ve kontağını kumanda devresinde yerleştirdim ama ZR 3 sn sonra atmıyor diğer motor devreye girmiyor acaba çizdiğim devre mi bozuk yoksa kullandıgım uygulamadamı sıkıntı var yardımcı olanlar için teşekkürler
(Mobilden çiziyorum simurelay uygulamasından)

1000056050.webp

KM1 öncesine koyduğun RT1 kontak değil de buton gibi duruyor sanki. Programda ondan dolayı işemiyor olabilir belki, ya da bağlı olmayan diğer elemanlar simulasyonun sapıtmasına neden olabilir.(programı bilmiyorum)

O buton değil kontak tır ama onun yerine zaman rölesinin kendi kontağınıda kullandım ama yine çalışmadı

Ekteki görselde devreyi çizdim devrede sizce yanlışlık varmı ilk defa kendi başıma bir kumanda devresi çizdiğim için doğruluğunu merak ediyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim
Devrenin amacı:
Km bobinlerini motorları çalıştırmak için yerleştirdim T bobinleri ise belirli bir süre çalışdıktan sonra önceki motoru durdurup diğerini çalıştıracak devrenin mantığı budur.

1000056115.webp

Forum istatistikleri

Konular
133,380
Kullanıcılar
459,228
Son üye
saidkaradogu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri