mantıklı hocam ben direkt farklı renkli kablo ile sağlarız diye düşündüm ama eyv sağolasın bu şekilde de anlaşılır
Komple değişkliğe gidersek muhtemelen öyle olacak, ben çıkış yani dağıtımdaki kabloları belki tespit etme amaçlı kullanabiliriz diye düşündüm farklı renklerdeki makaronları.Tüm kablolar değişimi olursa iyi olur
Kablolar rengi rengine, direk eksiz kablo ve kesiti uygunluğu olmalı.
Sayaç panosu size ait sigorta ve diğer ürünlerin fotoları.
Size ait 300mA kaçak akım rölesi varmi.
Veya binaya ait 300mA kaçak akım rölesi
1 adet olmalı.
Diğer dairelerde sizin gibi soslu makarna kırmızı kablolar mi var ?
Kolay gelsin sağlıcakla.
Ürünler çok eski evet.Komple değişkliğe gidersek muhtemelen öyle olacak, ben çıkış yani dağıtımdaki kabloları belki tespit etme amaçlı kullanabiliriz diye düşündüm farklı renklerdeki makaronları.
panoya gidip baktım sanırım bu hocam kaçak akım korumalı termik şalter.
Ekli dosyayı görüntüle 112554
herkesin saati farklı bu şekilde sigortalar eklenmiş. biri saat için, sağ taraftaki daireye çıkan şalter
Ekli dosyayı görüntüle 112555
diğer daireler daha kötü durumda hocam aslında bu konuda bir şey danışmak istiyorum. ben şimdi kendi eşyalarımı vs. korumaya çalışıyorum iyileştirmeye çalışıyorum ama topraklama ve nötr ortak sonuçta onlarda olacak problem herkesi etkiliyor değil mi ? mesela baya oldu ama bir ara kaynak makinesini daireden uzatma prizle çalıştırmışlar, daireden aşağı sarkıtıp. bu ana şalter atmıştı ama bence ömrünü tamamlamak üzereçünkü switch aşağıya düşmemiş tam az bir şey düşmüş, bir indirip kaldırayım dedim sonra elektrik geldi.
2014 yılında tamamlanmış bina, 10 senelik, fakat sanırım hiç bakım vs. yapılmamış elektrik tarafında. bunu bizim komşulara anlatabilir miyim çok bilmiyorum
Bakanların gözlerine sürûr veren bir kablo pabucu uygulaması.Komple değişkliğe gidersek muhtemelen öyle olacak, ben çıkış yani dağıtımdaki kabloları belki tespit etme amaçlı kullanabiliriz diye düşündüm farklı renklerdeki makaronları.
panoya gidip baktım sanırım bu hocam kaçak akım korumalı termik şalter.
Ekli dosyayı görüntüle 112554
herkesin saati farklı bu şekilde sigortalar eklenmiş. biri saat için, sağ taraftaki daireye çıkan şalter
Ekli dosyayı görüntüle 112555
diğer daireler daha kötü durumda hocam aslında bu konuda bir şey danışmak istiyorum. ben şimdi kendi eşyalarımı vs. korumaya çalışıyorum iyileştirmeye çalışıyorum ama topraklama ve nötr ortak sonuçta onlarda olacak problem herkesi etkiliyor değil mi ? mesela baya oldu ama bir ara kaynak makinesini daireden uzatma prizle çalıştırmışlar, daireden aşağı sarkıtıp. bu ana şalter atmıştı ama bence ömrünü tamamlamak üzereçünkü switch aşağıya düşmemiş tam az bir şey düşmüş, bir indirip kaldırayım dedim sonra elektrik geldi.
2014 yılında tamamlanmış bina, 10 senelik, fakat sanırım hiç bakım vs. yapılmamış elektrik tarafında. bunu bizim komşulara anlatabilir miyim çok bilmiyorum
Aynen hocam benim daire tarafında onları eklemeyi düşünüyorum, detaylı baktıracağım.Ürünler çok eski evet.
Bahsettiğiniz şalterin az bir şey aşağı düşmesi trip konumuna yani hata konumu oluyor. O şalteri selektif tiplerle değişebilirsiniz. Yine de sizin daireyi etkilemesi biraz zor ihtimal gibi bence.
Parafudr ve gerilim kontrol rölesi de ekleyebilirsiniz sisteme. Özellikle parafudr oldukça işe yarar.
evet detaya indikçe durum kötüleşiyor gibi valla hocamGittikçe batıyoruz eski tesisat ben kaçar .
Elektrikci bulunup tesisat iyileştirmesi hakkında ne yapılabilinir konuşulup ve tartışılıp iş başlanması .
Tesisatınıza takmak istediğiniz akım ve gelirim koruma rölesinin hakkında bilgiler verip arkadaşların yorumlarını beklemeniz .
Kolay Gelsin Sağlıcakla ....
Bakanların gözlerine sürûr veren bir kablo pabucu uygulaması.
-Koy oğlum çekici kafasına!
-Usta bu pabuçlar kabloya çok büyük.
-Birşey olmaz oğlum seneye de kullanırlar.
3 kA sigortalar,10 kA olacak !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?