Otoparkın Tamamen LED Lambalara Dönüştürülmesi

Bu arada 130lm/wat led daha maalesef yok olsa ilk biz biliriz . 100Lm/Wat a ulaşırsanız ne mutlu size

Toptan almak isterseniz PM ile ulaşabilirsiniz, anladığım kadarı ile teknik olarak bayağı gerilerde kalmışsınız, insanın bilmediği konuda çok fazla iddialı olmasıda iyi bir şey değil...
Ufakta bi hatırlatma LED laboratuar ortamında 360 lümen/watt değerini aştı...


 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
@dexxen dostum sen de haklısın bir şey demiyorum ancak;

birincisi sistemin (konvertör dahil) lumen/watt değeri ne olacak?

ikincisi yapılan uygulama ölçümlerinde lümen/watt değeri kaç çıkacak?

datasheet' lerdeki değerler gerçekten o kadar hoş ki, direk almak istiyor insan
 
LG'nin bitmiş nihai ürününün katalog değerleri 120 cm. LED Tube için 22W/2500lm. Life Time "L70 40000h" Power Factor >0,90

ikincisi yapılan uygulama ölçümlerinde lümen/watt değeri kaç çıkacak?
 
Satışını yapmakta olduğumuz floresanların lümen değerleri 130 lm/w ... Klasiğe göre %15 kadar fazla ışık elde edebiliyorsunuz.Sürekli lüx ölçümlerini yapıyoruz zaten.Fark ortada....Ayrıca 3 yıl birebir ürün değiştirme garantisi...1000 adet floresan ile ayda 4000TL gibi bir rakam tasarruf edilebiliyor....36W(elektronik balast) floresan yerine 18W led kullanıp zaten minimum %50 tasarruf ediyorsunuz.Amorte süresi günlük ortalama 10 saat kullanımda kesinlikle 2 yıl olmaz bile.Işık şiddeti daha fazla...Kurulumu kolay..Düğmeye bastığınız anda kırpışma vs olmadan milisaniye içinde çalışırlar..Eğer kasa yarı çapı kaliteli alüminyumdan üretilirse sıcaklık sorunuda kesinlikle olmaz....Plastik floresanlardan da kesinlikle uzak durun!!! Kısacası led yeterli değildir dekoratif kullanılır gibi araştırmadan görmeden etmeden yorumlarda bulunmayalım.
 

130 lm/W çok iddialı olmuş. Işık ölçüm sonuçlarını paylaşabilir misiniz? Mümkünse bağımsız bir kuruluştan ya da akredite bir labaratuardan?
 
130 lm/W çok iddialı olmuş. Işık ölçüm sonuçlarını paylaşabilir misiniz? Mümkünse bağımsız bir kuruluştan ya da akredite bir labaratuardan?
Cevap gelmeyeceğini bilerek yazmıştım zaten,

Neyse vermiş olduğunuz 130lm/W muhtemelen kullandığınız ledlerin katalog değeridir. 25 derecede çıplak halde, hiç bir driver kaybı olmadan. Armatür verimlilik bilgisi verirken net çıkış lümenlerini verirseniz daha sağlıklı olacaktır. Yoksa ben de size 36W ampulün lümeninin 3350 olduğunu hatırlatırım. Kıyaslarken ne tip bir armatürle kıyaslama yaptığınızı belirtin ki insanların daha açık fikirleri olabilsin.
 
Ledlerle ilgili standartlar tam oturmuş sayılmaz, led laboratuarı konusunda istanbul aydın üniversitesinin bir çalışması var hizmete ne zaman girer bilmiyorum. Otopark konusunda led floresanlar gerçekten çok tasarruflu diyebilirim.

Zaten t8 TDL serisi flor gazı içeren floresanların türkiyeye girişi ve üretimi kasım ayı itibari ile yasaklandı. Bir süre sonra dönüşüm kaçınılmaz olacak. Ara sınıf olarak t5'lere geçiş söz konusu olabilir ama armatür değişikliği söz konusu olmakta ve t5 armatürleride ucuz değil.

Örnek olarak bir hastanede yaptığımız bir uygulama ile 6 adet 4x18 armatürün yani 24 adet 18 w t8 floresanın verdiği ışığı 4 adet 4x18 yani 16 adet 9 w led floresanla almış durumdayız. Burada tasarruf yaklaşık %80...
 
twist_of_face hocam merhaba mesaj sayım 20den az olduğu için pm atamıyorum.Rica etsem bana mail adresi yada size ulaşabileceğim bilgileri pm atabilir misiniz driverlar konusunda sizinle görüşmek isterim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…