Oturduğunuz Yerde Bilgisayar Başında Kompanzasyon Takip

mysisgprs

Üye
Katılım
14 Ağu 2007
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar artik kompanzasyon panolarinin yanina gi̇tmeden i̇nternet üzeri̇nden taki̇p , kumanda ayarlari deği̇şti̇rebi̇lme monofaze ,tri̇faze , gereli̇m trafosu,akim trafosu,cosq bunlarin adetleri̇ni̇ programimizla gi̇ri̇p i̇çi̇ne set edebi̇li̇yorsunuz yani̇ kaydedebi̇li̇yorsunuz.en can alici bölümümüz uzaktan i̇hti̇yaca göre kondansatörleri̇ devreye alip çikarma kondansatör durumlarini görme kontaktör yapişip olup olmadiğini görme ,geçmi̇şe yöneli̇k rapor alma mesela geçen hafta endeks değerleri̇ni̇ alamadiniz bi̇zi̇m programimiz bunu kendi̇si̇ aliyor si̇z buna i̇stedi̇ği̇ni̇z zaman i̇stedi̇ği̇ni̇z yerde görebi̇li̇yorsunuz.

programimiz mysi̇s(merkezi̇ yöneti̇m si̇stemi̇)


samet keleş
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Samet bey elektropan rölelerin internet üzerinden haberleştiğini biliyoruz. İnternet üzerinden haberleşebilen başka marka kompanzasyon röleleri var mı? Kapalı çevrimle haberleşen cihazları sormuyorum tabii ki, iyi çalışmalar
 
Sayın Durceylan
Kael Varkombi-pc ile de internet üzerinden haberleşebilirsiniz.Ayrıntılı bilgiyi ve ücretsiz yazılımı indirebilirsiniz.
 
Sayın kael semih, link çalışmıyor. kullanıcı ve şifre varsa eğer deneme amacıyla alabilir miyim? Teşekkürler
 
merhaba Arkadaşlar tam bilmiyorum ama Entes'inde İnternet haberleşmesi var demi ?
 
tabi entes inde internet haberleşmesi var.
 
Sayın röle üreticileri röleleriniz gayet iyi sonuçlar veriyor. Peki internet takibi için neden yüklü paralar vermek zorunda kalıyoruz.haberleşme için neden ayrı cihazlar almak zorunda kalıyoruz.Biz bunun ücretlerini müşteriden mi yoksa cebimizden mi verelim.Zaten ayda dört defa sayaç okumaya gidiyorum,problem varsa düzeltiyorum.Şahsen ben o paraları vereceğime ayın dört günü hem müşterime görünürüm hem çayını kahvesini içerim.ben otuduğum yerden,hiç müşteriye uğramadan sadece ay sonunda ver Hasan bey 100 lira,ver hüseyin bey 100 lira dersem adam oturduğun yerden 2 dakika baktın bide 100 lira istiyon der bence.
30-40 civarı kael 30-40 civarı entes mevcut şu an takip ettiğim yerlerde. Ama zoruma giden ne kael ne de entes istenilen paralar yüzünden uzaktan takip yapamıyorum. Şöyle bi tanesi deseki al kardeşim sen şu kadar benim rölemi kullanmışsın,bir uzaktan takip sana feda olsun demiyo.
neyse arkadaşlar biraz kafa şişirdim galiba.
 
Arkadaşlar kimsenin tekerine taş koymak istemem de

Bu tarz takipler düzgün çalışan yani görevini tam anlamıyla yapan bir röle varken gereklimi. Denetim yapmaktansa ve buna uygun donanım veya yazılım üretmek yerine bu çaba, rölelerin daha stabil çalışması için harcansa daha iyi değilmi. (Hata durumlarını algılama mevcut şartlarla gidermeye çalışma,.....vs)

örneğin.
Arkadaşa dikkat etmesini söyledim çünkü frenler tutmuyordu, ama genede kaza yaptık yerine,
Arabanın frenleri tutmuyordu, bir kaza yapmadan, frenlerini yaptırdım demek daha mantıklı değilmi?

Saygılar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…