P&ID Diagram Yardımı

duygufm

Üye
Katılım
10 Mar 2011
Mesajlar
22
Puanları
1
Merhaba Arkadaşlar,

Yakın bir arkadaşımın bir konusu var benim yardımcı olmamı istedi fakat benimde bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilim.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim,teşekkürler şimdiden.

Ekli dosyayı görüntüle örnek2.pdfEkli dosyayı görüntüle örnek.pdfSorunu şöyle;

Ekteki Pdf dosyasında bir cihaz hakkında çalışma var. Böyle bir uygulamayı farklı bir cihaz için tasarlamak istiyor. Kendi yapabilirmi bilemiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden.
 
Burda kocaman bir tesisin projesi var ; boş vakitlerde hobi olarak yapılabilecek bir şey değil ; girişde sisteme verilen gördüğüm kadarıyla talaş veriliyor ; ama neyin talaşı anlamak zor ; metalmidir ; ağaçmıdır ; plastikmidir ?
 
öksüzçocuğa katılmakla birlikte bu pdf dosyaları bir makine,cihazdan fazlası.bütün bir fabrika hattı var ama çizimler çok kötü gerçekten.
 
Merhaba sistem yağlı talaşı öğütüp, birbirinden santrüfüjle ayıran bir sistem. Burda yardım istenen nokta nedir, sembolleri mi soruyorsunuz, tüm prosesin detayınımı? Alt tarafta her istasyonun ne olduğu zaten belirtilmiş. Google translate ile tercüme etseniz size fikir verir.
Öğütücü lazer sensörle seviye kontrolü yapılarak besleniyor. Çıkan ürün konveyörlerle taşınıyor. 5 te santrafüj ile talaş ve soğutma suyu ve yağı birbirinden ayrılıyor. İki adet 5 nolu istasyon kapasite düşünülerek çift yapılmiş. Hem talaş hemde yağı geri kazanmaya çalışan bir prosese benziyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,073
Mesajlar
923,023
Kullanıcılar
451,358
Son üye
Ellidokuz

Yeni konular

Geri
Üst