paket sayıcı sistemi

Katılım
26 Ağu 2008
Mesajlar
337
Puanları
1
Yaş
39
değerli ustalar bir paket makinasının dakikada kaç adet ürün çıkardığını belirleyen bir siteme ihtiyacım var.bunun için sensör ve cihaz olarak ne kullanabilirim saygılarımla.
 
Ertek ustam saygılar, ben dakikada kaç adet olduğunu anlamak istiyorum devamlı seri olarak saymayacak 1 dakikada kaç adet atar sadece onu gösterecek. mesela ben makinanın devrini yükseltecem. cihaz yine dakikada ürettiği ürünü sayacak. makinanın ndevrini değil dakikada kaç adet ürettiğini gösterecek saygılar.
 
Sn sürek avcısı eğer PLC falan kullanmayı düşünmüyorsanız. Yukardaki sayıcının Reset girişine bir zaman rölesi bağlayıp her 1 dakikada sayıcıyı sıfırlayabilirsiniz.
 
değerli ertek ustam teşekkür ederim o dediğiniz bugün aklıma geldi .normal dijital bir sayıcıya flaşör zaman rölesi taktım, sorunu çözdüm geçici olarak. ama benim asıl amacım dakikada atılan ürünü devamlı sabit görmek. bu sistem plc kullanılmadan devir ölçer çihazla olurmu. mesela endanın devir ölçer çihazı var. bu çihaz makinanın kam veya belli bir yerine takılarak dak. attığı paket okunurmu. ha bide şu var makina bir herekette 2 paket çıkartıyor. yani makinanın 4 adet terazi grubu var tek sinyal 2 terazi grubuna gider 2 paket çıkar. ben nasıl bir şey yapmalıyımki bu olayı çözmeliyim. saygılarımla.
 
merhabalar bunu enda nın ets1410 modeli ile yapabilirsiniz incelemenizi tavsiye ederim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…