Pano Soğutma

enjeksiyon makinaları ? meslektaşız sanırım fanın sirkülasyonu mutlaka ısınan hava yukarı şeklinde daha avantajlı olacaktır malumunuz ısınan hava yukarı çıkmaya meğilli dir haa yok alt kısımda çok ısınan ekipman var derseniz size tavsiyem hemen yanından bir fan deliği açıp onuda dış yöne sirküle etmenizdir bu sayede pano içinden ivedi atılır

Eh meslektaş sayılırız benim ilgi alanım daha çok IML Robotlar. Onların plc yazılımı ile uğraşıyorum

Sent from my GT-N7100 using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app

ne bileyim enjeksiyon makina ları deyince bende enjeksiyon cuyum

işleminiz aslında çok basit eğer sağlam bir komprasöre sahipseniz panonun üst kısmından bir adet 10mm lik bir delik açın daha sonra sürücülerin üzerindeki havalandırma kanallarına denk gelicek şekilde bir hortum hizalayarak koyun her sürücü hizasında hortuma delik açık sonra havayı bu hortuma bağlayın ve havayı 1 bar şeklinde bağlayın ısınma durumuna göre hava basıncını arttırın.
not: eğer komprasörünüze bağlı bir kurutucu yok ise şartlandırıcı koyunuz.

şu siyah kasalar var ya 15. dönüşüm one way diyorlar hani üretimi dert pazarı bol kasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…