Panodaki misafir

Abi Allah korusun o nedir ya

Hiç bir canlının düşmanı değilim, ama o orada nasıl... anlamadım
 
bu yılan yaşiyor yaw ölmemiş yalnız bir çift kumrularım var bunlarda benı öldürecek balkona 3 mt alçak gerılım direk ikide bir gidip oraya yuva yapmaya çalışıyor balkona karton kutudan yuva yaptım yiyecek su verıyorum gelıp yıyeceklerı suyu içiyorlar hatta bazen unutuyorum yiyecek vermeyı benı bekliyorlar elime gelmiyorlar ama yem koyduğum kaptan ben ekmek doğrarken onlar yıyorlar direkte yuva yapıyorlar balık oltasıyla yıkıyorum yıkmasamda uçtane çali koyup yumurtladı yumurta o gun duştu bende yuva yapmasını engelliyorum bana kızıyorlar ama haklıyım uçtane çalinin uzerıne yumurta bırakılırmı çok saf hayvan iki senedir arkadaşiz inanin bir gün gelmedılermı gözüm arıyor başlarına bir işmi geldı dıye sevımlı hayvanlar serçelerım var aynı kaptan yıyorlar onlar çok uyanıklar hiç çaktırmadan elımden bırakır bırakmaz kapıp kaçıyorlar yıyeceklerı tavsıye ederım uygun musaıt yerınız varsa besleyın evde muhabbet kuşum vardı arkadaşım geldı kuçuk kızıyla çocuk hasta oldu kuşa kuşta karşılık ılgı gosterınce al senın olsun dedım verdım)
 
Sayın korkmaz_design dağıtım panosundan çıkması beklenen en son şey 1.5 metre boyunda bir yılan olsa gerek. Dağıtım panosunda nasıl çarpılmamış ve oradan nasıl çıkardınız?
 
Ne güzel abi fareler kabloları kemirmesin diye nöbet tutuyor bence mantıklı bi güvenlik sistemi

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Sayın aksi;

arabada manevra ıstankası vardı onla çıkardık
 
Poz verirken iyi kapris yapmamış. Yanınızda pc mouse yok muydu fareye kaç yılana tut derdiniz .
 
Bu yılan fazlardan birine tam bir clamp (Kapatma da) yapmış baksanıza,kendini pens ampermetre yerine koyup hassas derisiyle geçen R (kırmızı barasındaki) ac. akımı ölçmeye çalışıyor gibi kapatmış sarmalamış baraya kendisini.

İkinci düşüncem elektrik alanlarda mağnetik alanlardan dolayı biraz elektrik bilgisi var bu hayvanın ve kendi vücudunu iletken farzedip indüksiyonla indirekt ısıtma yoluyla kendini biraz olsun ısıtmaya da çalışmış hiç şüphe yok ki,o günün nispeten serin de olan dış havasından. (Yılandan çok korkanların da bir an için "Ayyy!!!" diyerek iç geçirdiğini de sanıyorum,onlar bu fotoya hiç de bakmasınlar,aman!)

Kolay gelsin.Saygılarımla.
 
buda diğer bir pano
 

Ekli dosyalar

  • arıza.jpg
    56.6 KB · Görüntüleme: 46
Bunun nedeni faredir kesin koy bi yılan bak yanıyor mu bi daha :sly:

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…