ifa Üye Katılım 12 Ara 2009 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 56 5 Mar 2010 #1 merhaba arkadaşlar ben parsic'in türkçesini veya ingilizcesini arıyorum. bi tane buldum indirdim ama almanca. ve malesef hiç bişey anlaşılmıyor
merhaba arkadaşlar ben parsic'in türkçesini veya ingilizcesini arıyorum. bi tane buldum indirdim ama almanca. ve malesef hiç bişey anlaşılmıyor
ayhani Üye Katılım 19 Ocak 2007 Mesajlar 186 Puanları 6 Yaş 40 5 Mar 2010 #2 ifa' Alıntı: merhaba arkadaşlar ben parsic'in türkçesini veya ingilizcesini arıyorum. bi tane buldum indirdim ama almanca. ve malesef hiç bişey anlaşılmıyor Genişletmek için tıkla ... Parsic programını ilk açtığınızda dili Almanca ayarlamışsınız. Menüde Einstellügen-Ungebung seçeneğinden dili İngilizce yapabilirsiniz.
ifa' Alıntı: merhaba arkadaşlar ben parsic'in türkçesini veya ingilizcesini arıyorum. bi tane buldum indirdim ama almanca. ve malesef hiç bişey anlaşılmıyor Genişletmek için tıkla ... Parsic programını ilk açtığınızda dili Almanca ayarlamışsınız. Menüde Einstellügen-Ungebung seçeneğinden dili İngilizce yapabilirsiniz.
silverstone Üye Katılım 4 Ocak 2011 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 34 12 Şub 2011 #3 çok saol hocam bende ing yama arıyodum.
iibrahimc Üye Katılım 25 Şub 2008 Mesajlar 483 Puanları 31 Yaş 37 Konum Bilecik 13 Şub 2011 #4 parsic 3.56 diye google da ara bir sürü çıkıyor....ingilizce + almanca + italyanca olarakkk 3 dillii.....
parsic 3.56 diye google da ara bir sürü çıkıyor....ingilizce + almanca + italyanca olarakkk 3 dillii.....