Pc şarj adaptörü hakkında

Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Bu laptop sürekli batarya ile seyyar (Sabit olmadan) açık alanlarda veya arazide kullanılacaksa 4.5 amperlik olanı da bu bataryayı şarj eder, yalnız dolmasını biraz daha fazla beklersiniz, hepsi o kadardır. Adaptörün voltaj çıkışının ayni olması asıl burada en önemlisidir.

Android bir cep tel.; hem usb.2.0 'da, hem usb 3.0'da masaüstü pc'nin usb portu çıkışıyla, hem de kendi orijinal adaptöründe şarj edilebilir, örneğin. Ama en hızlı şarj şekli kendi 5 volt dc çıkışı olan adaptörün çıkışı olan 5 volt, 1000 mA dedir, ikinci olarak 900 mA çıkışlı usb 3.0 portundadır, 3. olarak ve en yavaş şarjı ise 500 mA çıkışı olan usb 2.0 portundadır, bir masaüstü PC'nin. Kolay gelsin.
 
üstte bahsedilenlere ek olarak universal sarjlar var onlarda smps mantigiyla calistigindan güç ne kadarsa okadar cekiyor ayni model yada yan sanayi almak daha mantikli
 
Merhaba bendede toshiba satellite var şarj aleti bir kaç ay önce bozuldu 3.45A 19 volt tu paraya kıyamadım almadım evde minibook ların şarj aletinden vardı 19 volt 1.50a onu bağladım bi sıkıntı çıkmadı çalışıyo şuan şarjdayken bi sıkıntı çıkarmıyo ama tabi her notebook bir olmuyo ani elektrik kesintileri haricinde bişey olacağını sanmıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…