Pc şarj adaptörü hakkında

Eğer cihaz docking ile kullanılıyorsa (Desteği varmıdır, arkadaş kullanıyormu bilmiyorum) mutlaka yüksek watt. Lı adaptörü isteyecektir. Benim Dell düşük adaptörle açılışta direkt uyarı verip kendini kapatıyor.

Cihaz bu arkadaşlar.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...-tasinabilir-bilgisayar-59-360469-pm-bd600384

Bir de adaptörü bu.
http://www.dataservis.net/urun/6184...MI67WmhpvN2QIVBxDTCh26igMrEAQYASABEgKFnvD_BwE
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Bu laptop sürekli batarya ile seyyar (Sabit olmadan) açık alanlarda veya arazide kullanılacaksa 4.5 amperlik olanı da bu bataryayı şarj eder, yalnız dolmasını biraz daha fazla beklersiniz, hepsi o kadardır. Adaptörün voltaj çıkışının ayni olması asıl burada en önemlisidir.

Android bir cep tel.; hem usb.2.0 'da, hem usb 3.0'da masaüstü pc'nin usb portu çıkışıyla, hem de kendi orijinal adaptöründe şarj edilebilir, örneğin. Ama en hızlı şarj şekli kendi 5 volt dc çıkışı olan adaptörün çıkışı olan 5 volt, 1000 mA dedir, ikinci olarak 900 mA çıkışlı usb 3.0 portundadır, 3. olarak ve en yavaş şarjı ise 500 mA çıkışı olan usb 2.0 portundadır, bir masaüstü PC'nin. Kolay gelsin.
 
üstte bahsedilenlere ek olarak universal sarjlar var onlarda smps mantigiyla calistigindan güç ne kadarsa okadar cekiyor ayni model yada yan sanayi almak daha mantikli
 
Merhaba bendede toshiba satellite var şarj aleti bir kaç ay önce bozuldu 3.45A 19 volt tu paraya kıyamadım almadım evde minibook ların şarj aletinden vardı 19 volt 1.50a onu bağladım bi sıkıntı çıkmadı çalışıyo şuan şarjdayken bi sıkıntı çıkarmıyo ama tabi her notebook bir olmuyo ani elektrik kesintileri haricinde bişey olacağını sanmıyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,190
Mesajlar
924,068
Kullanıcılar
451,553
Son üye
baran.3230

Yeni konular

Geri
Üst