birliman Üye Katılım 7 Ocak 2009 Mesajlar 11 Puanları 1 Yaş 46 21 Nis 2013 #1 pc usb çıkışında bir röle çalıştıracam acaba bunu açıp kapayacak basit bi program var mıdır
Synth Üye Katılım 12 Ara 2010 Mesajlar 14 Puanları 1 Yaş 39 21 Nis 2013 #2 sedaelektronik diye bir firmanın usb port ile 6 röle kontrolu yapan bir timer kartı var onu deneyebilirsin.
sedaelektronik diye bir firmanın usb port ile 6 röle kontrolu yapan bir timer kartı var onu deneyebilirsin.
Konu Sah birliman Üye Katılım 7 Ocak 2009 Mesajlar 11 Puanları 1 Yaş 46 21 Nis 2013 #3 ben tek bir röleyi ücretsiz bir şekilde kontrol edecek program arıyorum usb çıkışını açıp kapasam yeterli olur öneriniz icin sagolun ama hazır birşey almak istemiyoruz
ben tek bir röleyi ücretsiz bir şekilde kontrol edecek program arıyorum usb çıkışını açıp kapasam yeterli olur öneriniz icin sagolun ama hazır birşey almak istemiyoruz
hersey_m Usta Üye Katılım 10 Eyl 2007 Mesajlar 221 Puanları 191 Yaş 40 21 Nis 2013 #4 program tek başına olmaz diye düşünüyorum Bilgisayar tarafından bir yazılım ve ayrıca usb device tarafında bir mikrodenetleyici gereklidir.
program tek başına olmaz diye düşünüyorum Bilgisayar tarafından bir yazılım ve ayrıca usb device tarafında bir mikrodenetleyici gereklidir.
Konu Sah birliman Üye Katılım 7 Ocak 2009 Mesajlar 11 Puanları 1 Yaş 46 21 Nis 2013 #5 dostum sadece +5 voltu acsam kapasam geri kalan her şeyi hallederim bunun için sadece basit görselli bi programa ihtiyacım var geri kalan pic röle vs hepsini halledebilirim
dostum sadece +5 voltu acsam kapasam geri kalan her şeyi hallederim bunun için sadece basit görselli bi programa ihtiyacım var geri kalan pic röle vs hepsini halledebilirim