Pcb imalatına girmek istiyorum sizce olur mu?

Bu kişinin web sayfası varmı?
hayır web sayfası yok sadece facebook üzerinden iletişim kuruluyor telefon numarasını vermiyor solder mask işlemi de yapıyor isteğe bağlı olarak 1 hafta gibi sürede kartınızı teslim ediyor. bence türkiyede çinle yarışacak tek adam bu ben çok pcb kart yaptırdım şu ara işlerimiz durgun sadece kartı yolladıktan sonra parasını yolluyorsunuz...

bu pcb kart işi bizim ülkemizde veya bu sektörde çok büyük açık vede ihtiyaç bende zamanında çok istedim bu işi yapmayı ama gerekli ekipman ve yer sıkıntımız olduğu için hayata geçiremedik...

hayır web sayfası yok sadece facebook üzerinden iletişim kuruluyor telefon numarasını vermiyor solder mask işlemi de yapıyor isteğe bağlı olarak 1 hafta gibi sürede kartınızı teslim ediyor. bence türkiyede çinle yarışacak tek adam bu ben çok pcb kart yaptırdım şu ara işlerimiz durgun sadece kartı yolladıktan sonra parasını yolluyorsunuz...
Web sayfası ve/veya iletişim bilgileri yoksa "dolandırıcı" olabilir.
Böyle iş yapılmaz, vergiden kaçarak iş yapanlarla maalesef bizim ticari hiç bir işimiz olmaz. Sizi tenzih ederek söylüyorum. Bir sürü olay duyuyoruz, siz de dikkat edin.

Web sayfası ve/veya iletişim bilgileri yoksa "dolandırıcı" olabilir.
Böyle iş yapılmaz, vergiden kaçarak iş yapanlarla maalesef bizim ticari hiç bir işimiz olmaz. Sizi tenzih ederek söylüyorum. Bir sürü olay duyuyoruz, siz de dikkat edin.
siz bilirsiniz tercih sizin pcb kart yaparak dolandırıcılık yapanı hiç duymadım daha önce bahsi geen kişiye çok defa pcb kart yaptırdım ayrıca parasını peşin istemiyor neyi dolandıracak ürün elimize geçtikten sonra parasını yolluyoruz ama vergi olayını bilemem çok anladığım işler değil...

[email protected] burdan iletişim kurabailirsiniz kafanıza yatmazsa yaptırmayın pcb

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Geri