pcb nin altından kesitğiniz teller.???????????

vay.. manyetikmiymiş demek malzeme içinde demir nikel kobalt v.b. varki mıknatıs çekiyor. tuh...

geçmiş olsun feci batmıştır zonklar..

pcb nin altından kesitğiniz parça teller ayağınıza batmasın çok can yakıcı buna bir çözüm buldum sizlerle paylaşmak istedim. ,
buyrun:
Ekli dosyayı görüntüle 17532
www.elektronik66.com

Bravo,tebrik ediyorum,çok iyi düşünmüş ve mıknatsla da bunların hepsini toplamışsınız,hepsi bir yerde toplanmıştır.Arçelik 51 Ekran crt (Tüplü) tv'imde bile bunu imal edenler hiç düşünmemiş,olduğu gibi bırakmışlar,uzun uzun devre elemanlarının kesilmeden kalan uçları.Tamirat sırasında iplikle örülmüş örtü,vb.bir yere direk çıkarırsanız,bu devre kartınız bu ipliklere bir şekilde saplanır kalır,ya da uçları eğer sivri ise sizin elinize batabilir dediğiniz üzere.Sizinkinde ise çok kısaldığından dolayı böyle bir risk hiç yoktur.Bu yüzden basit gibi görünen bu işlem için tekrar tebrikler.Kolay gelsin.

.
teşekkürler..)

Biraz ihtiyarladığımdan mıdır nedir , nasıl bir şeydi bu pcb altından tel kesmek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…