Hayır hocam. Onlar YAMYAMLAR.
Ama insan yemiyolar. Bilgi yiyorlardı.
Bir zamanlar böyle bir grubumuz vardı. Oldukça iyi sohbet eder, teknolojik konularda bilgi alışverişi yapardık.
Ancak zamanla tüm yamyamlar dağıldı.
Bu resim o yıllardan kalmadır.
Mr_YAMYAM bu eski bir konu fakat yazacağım.
1...Şu turistik Ocean Gate Denizaltısı battı Sevimli paralar garip kaldı...Biliyoruz okuduk!...Ama bir okyanus üniversite bilim adamı böyle denizaltı anca küre şeklinde ve titanyumdan yapılır demiş.Denizaltıyıda yapanlar gövdeyi silindir karbon fiber ve üç kısımları titanyumdan yapmışlar.Yeterli test de yapılmamış...Şimdi bilim affetmedi,bilim sayılsaydı tam uygulansaydı içindeki dört kişi yaşayacaktı!
2...Bermuda şeytan üçgeninde tabandan üste çıkan gaz boşluk yapıyor gemi uçak hooop denizin dibine çukura gidiyor.Halâ UFO saçmalığı var.Bunu ben bilimsel olarak okudum...Sen bir gemici olsan o bölgeden
BİLGİSAYAR:
Sayısal makine kodunu 2 lik sayı sistemi ve 16 lık sayı sistemini okuyup ekranda anlaşılır renk yazı resim sayı vb.türde gösteren Elektronik makinedir.İşlemci 2 lik sayı sistemi 1 ve 0 sayılarının kombinasyonu anlar gerekeni yapar...Devamını ben de siz de biliyoruz!Bios,UEFI bios,anakart,ram ve rom bellek,power supply güç Elektrik kaynağı,DVD USB hard disk...Offf daha çok var.Gelişim güzel devam ediyor...
Not:Bu konu garip kalmasın diye yazdım! ...ORHAN
Resim:Bu da sayfamızın süsü olsun...
Bilgili ve kıymetli arkadaşlara hitap ederken kıym'ETli vurgusunu yapmak hoşuma gidiyor.
Çok kıym'ETli @binbaşı için de bu ifadeyi kullanırsam sanırım yanlış olmaz.
(Dayak yemek pahasına da olsa)
Çünkü bilgili kişilere kıym'ET verilir ve kıym'ETli diye hitap edilebilir.
Ben de konu içeriğinde bilmediğim bir konuda bilgi talep ettim.
Isı ve bu gibi konularda bilgim yeterli olmadığı için.
Bu sayfa güzel rastladı.Ben de Bilgili kıymetli olabilir miyim?
Şimdi bir soru da benden:
Resimdeki nedir?Cevap vereyim mi?
Cevap:Top pompası...Biraz da gülelim!
Burada bir çok bilgi var,Fransız Decathlon spor mağazaları var.Çok geniş her türlü spor malzemesi bulunuyor.Bir bisiklet var 80 bin TL...Top pompasını oradan internetten aldık.Gerekince önemli oluyor!...Nasıl bilgi güzel mi?
Not:Ben burada üç tane bilgi yazdım.Bul!