Eğer iletişim kurabilirsem ürünler ile ilgili bilgi edinip buraya da yazacağım. Eğer siteye 20CMlik ürünler de gelirse süper olacak.
Tabii ki bunlar Alman üretimi değil ancak ne kadar farkı vardır bilemiyorum.
Kabinlerin tweeterlarını satın aldığım sitede TVM (Westra) hoparlörler gördüm.
Eğer iletişim kurabilirsem ürünler ile ilgili bilgi edinip buraya da yazacağım. Eğer siteye 20CMlik ürünler de gelirse süper olacak.
Tabii ki bunlar Alman üretimi değil ancak ne kadar farkı vardır bilemiyorum.
165 olanları daha pahalıya satılıyordu. 20cm ile aynı özelliklerde olduğu söyleniyordu.
Türkiyede üretilenler bile belli teknik değerlere sahip idi. Sanırım onlar da benzer kalitelerdedir.
Mr_YAMYAM hocam çok eski Pilipis pardon Phillips hoparlörler. 2017 yılında körükleri yırtılmıştı o zaman 50TL ye yaptırmıştım. Kaç watt olduklarını bilmiyorum. Omaj 6,1Ω. Sizin Watt olarak tahmininiz kaç ?
Mr_YAMYAM hocam çok eski Pilipis pardon Phillips hoparlörler. 2017 yılında körükleri yırtılmıştı o zaman 50TL ye yaptırmıştım. Kaç watt olduklarını bilmiyorum. Omaj 6,1Ω. Sizin Watt olarak tahmininiz kaç ?
@Mr_YAMYAM hocam JVC PC30. Cihazı söküp temizledim. Devrede kırmızı okla işaretli kapasitör C321 2200uF 16V biraz değer kaybetmiş. Bunun yerine Low ESR 2200 uF 35 volt takarsam sorun olurmu. ?
@Mr_YAMYAM hocam JVC PC30. Cihazı söküp temizledim. Devrede kırmızı okla işaretli kapasitör C321 2200uF 16V biraz değer kaybetmiş. Bunun yerine Low ESR 2000 uF 35 volt takarsam sorun olurmu. ?
@Mr_YAMYAM hocam bu cihazın radyo katı resimdeki. Radyo çalışıyor FM stereo Ok. Ama şöyle bir sorun var. Örneğin 88 Mhz TRT Fm i ayarladık. 3-5 dk sonra istasyon biraz kayıyor. Tekrar istasyonu ayarlamak gerekiyor. Muayyenlerle hiç oynamadım. Hangi kapasitörlerde sorun olabilir.
Ayrıca ampli katındaki kapasitörü değiştirdim. Teyp kısmında lastik kopmuş. Temizleyip bir lastik takarım.