Tamamen arkaya geçince sesin komple yok olması enteresan gelmişti. O halde videoda oynama var gibi.Tüm frekanslarda 180' faz farkı yaratması lazım ki böyle bişi olsun.
Bu da teknik olarak mümkün deel.
Tamamen arkaya geçince sesin komple yok olması enteresan gelmişti. O halde videoda oynama var gibi.Tüm frekanslarda 180' faz farkı yaratması lazım ki böyle bişi olsun.
Bu da teknik olarak mümkün deel.
20cm bass varsa hemen kap.Kabinlerin tweeterlarını satın aldığım sitede TVM (Westra) hoparlörler gördüm.
Eğer iletişim kurabilirsem ürünler ile ilgili bilgi edinip buraya da yazacağım. Eğer siteye 20CMlik ürünler de gelirse süper olacak.
Tabii ki bunlar Alman üretimi değil ancak ne kadar farkı vardır bilemiyorum.
Eğer gelirse almayı düşünüyorum hocam. Şimdilik sadece 165 ve 160mmlik modeller var görünüyor. Destekten bilgi almaya çalışacağım.20cm bass varsa hemen kap.
165 olanları daha pahalıya satılıyordu. 20cm ile aynı özelliklerde olduğu söyleniyordu.Eğer gelirse almayı düşünüyorum hocam. Şimdilik sadece 165 ve 160mmlik modeller var görünüyor. Destekten bilgi almaya çalışacağım.
Alman üretimi olmaması bir fark yaratmaz sanırım eğer malzemeler hemen hemen aynı ise.
Tahmini 30W gerçek değeri 50W dayanabilme değeri.Mr_YAMYAM hocam çok eski Pilipis pardon Phillips hoparlörler. 2017 yılında körükleri yırtılmıştı o zaman 50TL ye yaptırmıştım. Kaç watt olduklarını bilmiyorum. Omaj 6,1Ω. Sizin Watt olarak tahmininiz kaç ?
Aporlöler çok galiteli.@Mr_YAMYAM hocam JVC PC30. Cihazı söküp temizledim. Devrede kırmızı okla işaretli kapasitör C321 2200uF 16V biraz değer kaybetmiş. Bunun yerine Low ESR 2000 uF 35 volt takarsam sorun olurmu. ?
Bu cihazın hoparlörleri bunlar.