PC'ler ve teknolojik sohbetler.

Edit:
Dayanamadım sesi açıp denedim çok kısa denemek için ve 35 Hz civarını duyabiliyom Sadece NR değil bassları da azıcık artırmışsın sanırım @Mr_YAMYAM
GED ULA
Ben o eserde bass sesleri artırmadım.
Eseri indirdikten sonra NR (Noise Reduction) ve normalize yaparak düzelttim ve bu hale geldi.
Normalize esnasında clipping restore de yapıldığı için bass sesler ecik artırılmış olabilir.

İLAVE NOT EKİ:
Yunus hoparlörlerden 35Hz ler civarı frekansları duyabilmişse @sasen1 gudurmuştur.
Çünkü bir hoparlör sisteminde bu kadar alçak frekansları duyabilmenin teknik zorluğunu Sasen zaten daha önce anlamıştı.
Bu olay da bu kadar uğraşılarımızın ve emeğimizin tam karşılığıdır.

Son düzenleme:
Bass testi için Youtube'da gezerken şu müziği gördüm. Bir yandan çekeceğim videonun teliften silinmemesi için böyle şarkıları da listeye alıyorum

Audition'dan gözetlediğim kadarıyla 32 Hz civarında sürekli bir bass var beat içerisinde.

LM 3886 Seni hiç unutmayacağım. Şu linkteki devreyi yapıp test ederken aniden PAAT diye patlamasıyla ödümü kopartmıştı. Aklıma böyle kazıdım bu entegreyi.

Kondansatörleri aldığım satıcı ile anlaştık, pinlerini kesip fotoğraf attığımda para iadesi yapacaklarmış

Bu arada evde şuanki haliyle sistemin sesi nası çıkıyor diye video kaydedeyim dedim, videodaki sesler 50 Hz ve üzeri gibi geliyor Etraftaki arkadaşlarımdan biraz daha iyi bi mikrofon bulsam sanırım iyi olacak. Çok alakasız çıkıyor.

Şunu fark ettim. Sanırım amplinin eski kazanç ayarı ve eski kabinlerle hoparlörün konisi daha fazla titreşiyormuş gibi geliyor. Gain ayarı bu kadar mı fark etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…