PC'ler ve teknolojik sohbetler.

Zaten senin o SONY hoplar home sinema sistemleri için yapılmış hoplardandı sanırım.
Böylesine bir ampli yapacaksan zaten iyi bir çift Hi-Fi kabin temin etmelisin.
Evet home sinema için yapılmış.Zaten iyi hoparlör yoksa ampli ne kadar iyi olursa olsun bir anlam ifade etmiyor.Bunu anlamış bulunmaktayım.Kesinlikle temin etmem gerekecek.

O kadar emek verdi valla ben olsam ben de vermem
Ancak o kadar uğraşılarımız boşa gitmedi.
Yunusun hoparlör konusuna oldukça fazla rağbet edildiği görülmektedir.
Şu an itibari ile konu 1 sene gibi sürede 32 kilo tıkırtı almış durumdadır.
Başka konular ne kadar tıklandı bilmiyorum ama eğer sen de uygun kalite iki veya 4 adet bass hoparlör temin edebilirsen aynı konuyu iyice tıkırdatabilirsin.
Hatta birlikte tıkırdatır veya senin için yeni bir konu açabiliriz.

İstek var ama hoparlör yok ortada umarım bu ampli bitince çıkar karşıma yaparız.

Hoparlörleri daha güzel bi test bile edemedim Yani daha kullanmadım çok Ampliyi tamamladıktan sonra çıkacak sesi aşırı merak ediyorum. Biraz daha bende kalabilirler

Hoparlör konusu şöyle:
Bazen sahibindende denk geliyor. Özellikle bi ara sürekli takibimde olan Westra hoparlör kullanan kule tip hoparlör vardı ama satılmış sanırım. İlan komple yok. Denk geldiklerimi sürekli favoriye atıyorum ve çok geçmeden satılıyor. Fakat fiyatları ortalama 2bin liralarda.

@Mr_YAMYAM hocam en kötüsü de o bi ara linkini gönderdiğim Audax hoparlörleri satın alamadım çünkü çok hızlı satıldı. Ona baya üzülmüştüm Gözümün önünden kaydı gitti.

Ama bildiğiniz daha farklı markalarda olup kaliteli olan ürünler varsa onları da takibe alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…