Bu özelliğinden dolayı SSD diskler için henüz tam güvenlik unsuru belirtilmemektedir. Herhangi bir statik deşarj durumunda bir SSD disk tamamen bozulabilir anlamındadır.
Bu özelliğinden dolayı SSD diskler için henüz tam güvenlik unsuru belirtilmemektedir. Herhangi bir statik deşarj durumunda bir SSD disk tamamen bozulabilir anlamındadır.
sahibi de dünya değiştirmesi olasılığı olması nedeni ile dert olmaz.
Geçmiş olsun. Ben de seni köteklemek için bekliyordum.Ama ne yazık ki dönemiyorum bu sefer de Covid yakaladı kendimi karantinaya aldım kaldım İstanbulda
Geçmiş olsun @Yunusgr umarım rahat atlatırsın.Kendine iyi bak.Ama ne yazık ki dönemiyorum bu sefer de Covid yakaladı kendimi karantinaya aldım kaldım
Tüydüm ama aklım amplide Şu yapacağımız testleri dört gözle bekliyorumÜstelik @sasen1 de iş icabı tüydü. 4-5 gün sonra gelecek
Testlerde bol bol kötek yiyebilirsinGeçmiş olsun @Yunusgr umarım rahat atlatırsın.Kendine iyi bak.
Tüydüm ama aklım amplide Şu yapacağımız testleri dört gözle bekliyorum
500 TL civarında ise alabilirsin.Ağır geçmiyor hatta baya hafif. @Mr_YAMYAM hocam @sasen1 benden daha önce gelir muhtemelen ama geldiğimde kötek sırasına ben de girerim
Bu arada benim amplinin aynısından bi tane daha buldum buralarda ama fiyatta anlaşabilseydim alıp gelecektim
Eğer alırsam potları,switchleri ve o beyaz kondansatörleri yedek amaçlı kullanacaktım ve bazı parçaları değiş tokuş yapacaktım Antalya'ya döndükten sonra da tekrar iletişime geçicem bakalım satıcıyla.Testlerde bol bol kötek yiyebilirsin
500 TL civarında ise alabilirsin.
Potları ve switchleri yedek yapardın. Malum bu gibi malzemeler artık zor bulunuyo. Üstelik te çok bahalı.