Pensampermetre ölçüm yapmıyor

Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
vurun abalıya, yaw cahilim diyorum size. siz belgelerle beni dövüyorsunuz, hem de ingilizce. zaten ben fransızım bir de ingilizce mi öğreneyim. ama bak bu çok önemli bilmeyenler öğrensin değil mi?
Dilin eskisi kadar önemi yok artık ustam. Google sağolsun çeviriye yazıyorsun anında Türkçesini veriyor. Gerçi kime söylüyorsam siz benden daha iyi biliyorsunuz bunu...​
Ben yine de çeviriyle uğraşılmasın diye özet geçeyim.
  • Ölçüm 0 ile 40 santigrat derece aralığındaki ortamda yapılmalı. Pensin tetiğini aniden bırakmayın aksi halde kısa süreli okuma hatası olacaktır.
  • İletkeni çenelerin merkezine alın yoksa +-%1 hatalı okuma olabilir.
  • Ölçülen akım cihaz modeline göre büyükeşit 400A veya büyükeşit 600A ise alet sesli olarak öter aynı zamanda cihaz üzerindeki yüksek voltajı ledi ( yıldırım sembolü ) otomatik olarak yanıp sönmeye başlar.
  • Eğer LCD ekranda OL yazıyorsa ölçülen akım sınırların dışındadır ve ölçü aletine zarar verebilir.
 
Google sağolsun çeviriye yazıyorsun anında Türkçesini veriyor.
bak bir alışkanlık daha, hz google amca. gerçi hakkını yemeyeyim, yandexten daha iyi çalışıyor. bir de internet tarayıcısının chrome değilde google chrome olan zavallılar var. tarayıcı diyorsun o ne diyorlar. var sen ötesini düşün. ben istifa etmeyeyim de, kimler istifa etsin?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…