Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın böyle bir buluşun yapılması demek bütün dünyayı değiştirecek bir icad demek ayrıca bir sürü kuram ve kanunun değişmesi demek bu konunun aydınlatılması ve sahip çıkılması gerekmektedir bu gün enerjiye ödediğimiz bedel ortadadır ayrıca bu cihaz sayesinde ısınmadan ,tarıma ,ulaşımdan ,sanayiye düşünsenize her yerde ve her şeyde büyük bir değişim demektir enerji elde etmek için dünyaya verdiğimiz zarar ortadadır çıkan savaşlar enerji içindir bunların hepsi sonlandırılabilir çok geniş düşünmek gerkmektedir .Muammer yıldızın videolarını seyrettim etkilenmemek elde değil .Oradaki bir sürü insan etkilendi hatta cihazı söküp incelediler birşey bulamadılar .Devletimizin bu konuya el atması lazım eğer bu doğruysa bu icada 100 milyon dolar bile azdır.Ama yanlışsa veya bir sahtekarlık varsa bu da ortaya çıkarılmalıdır.Benim konudan anladığım budur ben inanmak istiyorum inşAllah muammer yıldız Bunu başarmıştır Saygılarımla.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Referansları neresi hangi işletme yada kurumda ürünleri var.

Sıkça sorulan sorulara bakıyorum ne gelip görmeye izin var ne belirttikleri adresteyiz diyorlar hiçbir tutarlı veri yok. Üretim göremiyorum. Tanıtım video ve resimler dışında ürün göremiyorum.
 
Muammer yıldızın videolarını seyrettim etkilenmemek elde değil .Oradaki bir sürü insan etkilendi hatta cihazı söküp incelediler birşey bulamadılar
Zaten bende onu diyorum , perendev motoru üstüne yeni hiç bir şey söylenmiş değil . Kalkıp mıknatısların yerini değiştirmekle , çoğaltmakla , rotoru statoru küçültüp büyütmekle iş bitmiyor . Dönen bir şeyin patent alması önemli değil , buna patent verenler hangi yük altında bunun testini nasıl yapmışlar çok merak ediyorum . Ben bu test sonuçlarını göreyim bu arkadaşın gidip elini öpeceğim .
 
Deyilmi urunun fiyati cok pahali pesinen oduyosun omrun boyunca kullanacagin elektrigin parasini 01.01.2017 itibari ile uretime baslamis ama ben daha bi tane bile gormedim
 
Göremedik maalesef, cumagünü ulasamadim , zaten farkli birsey olacaginida dusunmuyordum, araba bana kaldi cok sukur
 
Cok uzun yıllar önce, yuksekden akan suyun düşüsünden ıstıfade ederek su trübinin milindekı kanatları cevirterek, trübin milini cevirtip yukarılara su basma işi yaptırılmıs bir düzenek gördüm.Orada, elektrik motoru yokdu.
Bu dediğinizde bu gibi olmasın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…