Perendev motoru aşıklarının hiçbirinin Elektrik altyapısı yok , zaten olsa bu işin ne kadar abesle iştigal....
Neler yaptığımı söylesem dudağın uçuklar derdim ama onlarıda anlayabileceğini sanmıyorum.
Hocam ben anlatamadım anlaşılan.
Kitaptan ezberlediklerim dışında 26 senelik mesleki tecrübemle bir Elektrik mühendisi olarak bu konuda konuşuyorum . Sizde elektrik konusunda ne tedrisatınız ve tecrubeniz varsa bizimle paylaşır mısınız ?Nerden biliyorsun? Kaç tanesini tanıdın? Sen kitaptan ezberlediği birkaç formül dışında ne biliyorsun ki? Görende albert amca sanacak.)))
Bir zamanlar @yaslıuzman ( kulagi cinlasin) vardi ona cok benziyorsunuzKitaptan ezberlediklerim dışında 26 senelik mesleki tecrübemle bir Elektrik mühendisi olarak bu konuda konuşuyorum . Sizde elektrik konusunda ne tedrisatınız ve tecrubeniz varsa bizimle paylaşır mısınız ?
İddanı unutma... gerçi kendine açık kapıda bıraktın ama hatırlatırım... diğer iddalı arkadaşlarda iddalarını yazsın biride el öpecekti.
FIRÇA atmamın sebebine gelince... ben ilgilenen arkadaş varsa yazsın diyorum tam tersi ne kadar ilgisiz adam varsa yazdı. İlgilenenleride aoğuttu. Arkadaş bi uzak durun bi ellemeyin yav. Anlamıyorki kimse.
İddanı unutma... gerçi kendine açık kapıda bıraktın ama hatırlatırım... diğer iddalı arkadaşlarda iddalarını yazsın biride el öpecekti.
FIRÇA atmamın sebebine gelince... ben ilgilenen arkadaş varsa yazsın diyorum tam tersi ne kadar ilgisiz adam varsa yazdı. İlgilenenleride aoğuttu. Arkadaş bi uzak durun bi ellemeyin yav. Anlamıyorki kimse.
Erkan ............
Not: İddiam hale geçerli biri enerjiyi yoktan var etsin ben yukarıda söylediğimi yapmaya razıyım ve sözümdeyim.
Selamlarımla.
Kitaptan ezberlediklerim dışında 26 senelik mesleki tecrübemle bir Elektrik mühendisi olarak bu konuda konuşuyorum . Sizde elektrik konusunda ne tedrisatınız ve tecrubeniz varsa bizimle paylaşır mısınız ?
sayın üye, lütfen daha sakin olunuz ! Kontrolkalemi.com forumlarında bilen ve bilmeyen diye bir ayrım yoktur, her üye bilgi düzeyi ne olursa olsun en üst seviyede saygıyı hak etmektedir ve istediği başlığa düşüncelerini yazabilirler. Bunu başlığı açan üyeler düzenleyemez. SAYGILAR...
Ben gayet sakinimHerkesede saygım var. Benim tavrım çivinin söktüğü çivi. Sayın yönetici beyfendi vakit kaybı diyor ama yazmaktanda kendini alamıyor. Kendisiyle çelişiyor. Bende yol göstermeye alışıyorum. Yazmasınlar dimi. Çözümü bu. Vakit kaybetmesinler. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ülkemizin ve çağımızın en büyük sorunu. Ben kendilerine bunuda anlatmaya çalıştım bak konuyu açarken bu işi yapmak isteyen katkıda bulunmak isteyenler hobisi olanlar tartışalım demeye çalışıyorum. Beyler hiç okumadan anlamadan idrak etmeden kitabın ortasından dalıyor. Yok boşa vakit kaybetmeyin yok insanlara bilmem ne ettirmeyin bi sivrilmeler bi sivrilmeler anlamadım ki nedir sizi bu kadar düşman kesen şey.
sayin erkan benimde bu konuda ufak bir arge calismam ve birde prototipim oldu ancak is hayati nedeni ile ara verdim eger varsa benim bilimedegim veya gozden kacirdigim bisey gelin beraber yapmaya calisalim siz suan arastirmanin hangi asamasindasinizAynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz. Peki ya bilmediğiniz bir fizik kuralı varsa? Bunu hiç düşünmediniz tabi. Çok merak ediyorum biri mıknatıslarla durmadan dönen bişey yaparsa utanacakmısınız? Yada ne yönde kıvıracaksınız.
Ben bu konuyu açarken kimseye fikrini sormadım ki herkes yorum yapıyor. Başlıktan bile belli. Benimle aynı fikirde olanlara ulaşmak ve irtibat istedim sadece. Konu amacı dışında he noktaya vardı malesef....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?